tisdag 7 september 2010

Imorgon tenta, idag plugga

Synd att vädret är fint och solen skiner när man måste sitta inne och plugga. Men jag får hoppas att det är lite fint väder efter tentan imorgon, för då ska vi ut på en lång prommis!

Hur det går att plugga... njae. Inte så bra. Inte för att det är dålig motivation. Utan mer för att dom anteckningar jag läser utifrån inte är skrivna av mig själv. Nej nej! Jag har inte stulit någons anteckningar! Det är vår lärare som skickar ut lektionsanteckningar till oss efter varje lektion. Men det är inte så lätt alltid att läsa utifrån dem när man inte skrivit själv. Så just nu är det lite tungt. Men jag ska inte ge upp!

Zingo är här oxå, stora hunden! Hon korvar ihop sig i Blessins Bia-bädd och suckar... vet inte om hon tycker den är trång :) Hon stannar till på tisdag, en vecka från nu. Var och köpte en Halti till henne, så vi kan gå promenader utan att hon sliter av mig ryggen. Hon går ganska bra på bara vanligt halsband, men det blir hundra gånger enklare att ha henne i en Halti. Då kan jag slappna av och har större kontroll på henne.

Men egentligen, så är min lilla holk inte tillräckligt stor för henne, så jag tycker lite synd om henne faktiskt. Men vi försöker ta långa bensträckare och aktivera oss lite mentalt så hon inte klättrar på väggarna. Hon är fin, stora hunden... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar