lördag 18 september 2010

Jag undrar om jag är helt dum i huvudet?

Idag har jag ägnat hela dagen åt att skapa en tidning. Eller det kanske är att överdriva egentligen. För det har jag inte, det är snarare så att jag inte lyckas få till nåt alls... Kan inte alls hitta ett uttryck som jag gillar. Så jag bara går runt runt i samma spår. Men det är bara att jobba på, det är ju så. Sen släpper det väl.

Det är inte så kul att bara sitta och gröta runt  kan jag säga... BLÄ!

Imorgon ska jag rösta iallafall! Ikväll blir det till att måla naglarna fina och imorgon sätta på sig fin-skjortan och gå och rösta. Det är viktigt att rösta tycker jag. Lite högtidligt och väldigt viktigt. I år om inte annat är det ännu viktigare.

Vet ni förresten vad jag fick höra idag? Det här är inte alls bra! Jo, hör här. Man kan ju förtidsrösta, det som kallas poströsta tror jag... Och då lägger dom rösterna i stora säckar och dom skickas sen för räkning. Dessa säckar kommer bort... Visste ni det? Det finns flera incidenter med säckar som aldrig skickas, som inte kommer fram och som kommer bort. Inte bara en säck, utan många. Så vem vet om min röst kom fram då jag poströstade... näää, jag går på valdagen.

Visserligen kanske det är så att just dom säckarna inte hade avgjort valet... men det är ändå skandal att det får gå till så!

Samtidigt kan jag tänka... om man vore den som tappade bort 20 säckar med röster... skulle man tala om det? Skulle man säga: "Ursäkta, men jag har tappat 20 säckar röster nånstans. Ingen aning vart jag gjort av dem... ledsen!" Jag tror man skulle vara rätt spak... så det är nog dessutom så att det finns ÄNNU fler såna incidenter som inte rapporteras. Så... FRAM FÖR ATT GÅ TILL VALLOKALEN OCH RÖSTA! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar