onsdag 31 mars 2010

Nog!

Det vart så tråkigt att skriva om mat... men jag kanske kan skriva lite då coh då om det istället? Jag lovade ett kött-tips... men jag hoppar över det idag. Istället länkar jag till nåt som säkert är HUR gott som helst! Klicka här!

Idag var det full rulle på jobbet, jag har börjat intervjua teamledare och skriver på intranätet. Det är kul, för då lär jag mig lite om länsstyrelsen jag med. Det är bra. Imorgon är det halvdag och efter det ska jag ner på stan en sväng. Kolla läget och sen handla lite.

Men ikväll blir det nog att kolla på House... jag har säsong 4 på dvd... ROLIGT! Filt över axlarna och tv... det är lagom. Sen TIDIGT i säng. Jag var jättetrött idag... usch.

Vet ni!? En sak, som inte händer ofta, hände idag. Jag hade beställt eftersändning av min post hit till öin... för det stod på Adressändring att det skulle kosta 125 kr för studenter. Men sen när fakturan kom så var det inte alls 125 kr utan 600... och då vill jag inte ha det. Givetvis glömde jag bort att avbeställa det så nu igåg kom det post hit... DRYGT!

Så jag ringde och förväntade mig ett surt svar att jag fick minsann betala ändå... bla bla bla...

Men nej! Hon sa: Vet du, jag tar bort det där och krediterar fakturan, det är ju ändå påsk!

Tack snälla Malin! (Hon hette Malin) Det var snällt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar