onsdag 17 mars 2010

Fy fan.

Jag är helt slut som artist nu... det har varit rörigt och mycket i huvudet. Så mycket att jag bara minns den skumma grejjen som jag skulle berätta om...! Men den kommer här:

Min TV är kapad! Jag är helt övertygad om att det är nån som skickar dolda meddelanden via min TV! Oavsett vilket program jag ser på kan man se en rullande text i bilden. NEJ det är ingen vinjett eller nåt sånt... det här är som dold text... som rullar som en textur i bilden... som prägling i bilden. SJUKT! Man hinner inte riktigt se vad det står.. för texten rullar lixom åt fel hål. Det är som ett block med text i två rader som rullar från vänster till höger... och eftersom man läser åt det hållet så hinner ju texten försvinna ur bild innan man har uppfattat vad det står...

En gång såg jag: Kvinnor som leder oss... sen hann jag inte läsa mer...

Vad är det frågan om?? VEM sänder dold text på min TV????

Idag var sista skoldagen innan praktiken. Vi hade redovisning på ett grupparbete. Känner att det har gått väldigt bra och gruppen har varit bra! Vi hade ett väldigt bra koncept enligt oss själva. Vi fick bra feedback och det kändes som en bra avslutning innan praktiken. alla grupper hade gjort bra grejjer... men vi tre tyckte att vi hade bäst idé! Hehehe... det måste man ju tycka!

Tomas var ju snygg som vanligt... han verkade glad och positiv idag, det är ju alltid kul! Antingen hade han tappat bort sin rakhyvel... eller så odlar han sitt ansiktshår medvetet. Hur som helst var det trevligt att lägga ögonen på honom idag (oxå). MEN... en sak är lite tråkigt, vi har inte honom igen förrän i augusti!

Det är ju as-länge... trist! Men men... vad fasen ska man göra? Bara att finna sig. Men tråkigt ändå ju! Ja ja..

Efter skolan gick nästa alla iväg till ett ställe för att dricka öl. Hade gärna följt med egentligen... speciellt när jag såg att TT skulle med. Men jag kan inte ikväll. Det var ingen uppoffring för mig, det var bara så att jag inte kunde.

På fredag bär det av till paradisön. 10 veckors praktik och 10 veckor på en av världens absolut vackraste platser. Jag får se snön smälta och våren bryta fram. Ska bli såååå härligt!

2 kommentarer:

  1. Men allvarligt?! Kan man verkligen kapa en tv? Det låter ju helt otroligt - nästan som när vi var små och misstänkte att hela skolan var riggad med filmkameror, att maten var förgiftad mm :). Hoppas att du får det bra på öjn nu! Underbart att möta våren på Gotland, men ta med dig kläder mot blåsten. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag VET! Visst är det sjukt!? Ingen aaaaning vart det kommer ifrån, texten. Men jag lovar, den ÄR där!

    Och det där med skolan, det var ju bara en föraning om hur det KOMMER att bli och till viss del säkert är i vissa skolor idag! Vi hade ju rätt, om än något fel i tiden. Skolmaten var det säkert inget fel på... egentligen. Men äckit!

    Tofflor är framställda och mössa/vantar lär man ju ta med sig. Vinterkängorna lär ju åka med, liksom vinterjackan. Men vårskor och vårjacka... och gångstavar! Men bara tanken på att kunna ta kvällsprommenad upp på Högklint och se solen försvinna ner i havet gör mig varm i magen och lite tårögd.

    Det kommer bli en riktigt häftig praktik på så många sätt! Jag hoppas lära mig massor, hinna göra allt jag ligger efter med och även kunna hämta upp mig själv. Det kommer behövas.

    Kram!

    SvaraRadera