torsdag 2 december 2010

Storfamilj

Nu när vi blivit stor familj så var det dags för lite måsten: städa under dagen, sen långprommis och efter det duscha och iväg på VIP-kväll på ICA Maxi.

Det senaste var en mycket intressant tillställning. Men storfamilj måste storhandla. Och en viktig del i detta är ju alla rabatter och kuponger! Man MÅSTE handla fyra paket bacon om det är rabatt på det, och tre burkar pepparkakor likaså. Jag menar... det är ju så bra rabatt!

Ikväll var det iallafall VIP-kväll. Ja, det kan ju tyckas att fenomenet VIP (very important person) borde vara de exklusivr inbjudna. Fina erbjudanden och personlig service. Ehhhh... Nej. HELA Borlänge är tydligen VIP! Hahahaha! Hela parkeringen var proppad med bilar och vi fick köa in på området. Sen så är det ju snö på backen så alla strecken för rutorna syntes inte. Så i Borlänge parkerar man lite som man vill då. Eller det fenomenet finns nog överallt. Men det visst är det intressant att det är så fruktansvärt svårt att parkera utan streck på marken? Helt plötsligt så kan man ställa sig med mer än en meter mellan bilarna och snett och vint...!

Men vi lyckades få tag på en liten lucka att sladda in bilen i och en vagn. Sen mina vänner... vilken pärs! Och jag som har lite fobi för när det blir så där galet med folk. Man försöker gå framåt men kommer ingenstan och folk trycker på med sina kundvagnar i baken på en... Viker man åt sidan får man en knuff av en ilsken tant eller en djup suck från en gubbe med överfylld kundvagn. Jag skojar inte om jag säger att det var kö för att bara ta sig runt i varuhuset. Och fan ta dig om du vek av och genade genom nån gång med vita bönor eller flingor... VIK HÄDAN!

Huvva! Otäcka människor... Luktar illa gör många oxå. Vi duschade ju för att gå på den exklusiva VIP-kvällen... Inte kan man lukta sunk om man går på röda mattan heller! Iallafall... Dom hade massor med smakprovningar, kolla här:
  1. Två olika smakprovningar med bröd.
  2. Två stationer med lax.
  3. Två stationer med ost.
  4. Ett bord med sill.
  5. En smakis med skinka
  6. En smakis med skinka på gott bröd.
  7. Två stationer med julmust.
  8. En snygg karl som bjöd på naturgodis.
  9. En snygg karl till gav oss glass.
  10. Rökt fläskfile med potatisgratäng.
  11. Kaffe och vit choklad hos en mumsig ung kille.
  12. Glögg i olika former.
  13. Två fruktstationer.
  14. Senapsprovning.
  15. Chokladpraliner.
  16. En glad dalkulla bjöd på Brämhults juice.
  17. Ett stånd med gryta av Gourmet-kräm fräs.
  18. Fetaostkuber serverat av en blyg tant.
  19. Piggelin utanför (hur genomtänkt det nu var... med 15 minusgrader...)
Det var kö till alla olika stationer, men så klart smakade vi på allt. Och köpte lite... Det var ju så bra rabatter! Men det var heeelt galet... Galet! Till slut fick Jenny ratta vagnen och och gick lite panikslaget bakom och såg ut som en mupp. Lite jobbigt med alla tokiga människor som var så nära och tog i mig eller bara strök sig mot mig... Huvva!

Med oss hem fick vi en massa bra saker! Fint serrö! Storhandlat till stora familjen :) Köerna till kassan ringlade sig genom godishyllor och in på avdelningen med blöjor och dasspapper... Helt galet! Men en upplevelse kan man säga. Tre burkar pepparkakor... hahaha!

2 kommentarer:

  1. Ja ha och ni skulle väl bara äta nyttigt, eller hur var det nu igen! Äta VIPpigt kanske?

    SvaraRadera
  2. Men det är ju så liiite onyttigt på såna där smakprovningar ju! Eller du menar pepparkakorna?? Jaaa... hur tänkte vi där då?

    Men det var ju billigt! :D

    SvaraRadera