torsdag 16 december 2010

Nu blir jag så där arg igen...

Först och främst: Omogna flickor ska inte leka vuxenlekar!

Kollade "Bonde söker fru" igår. Och på stackars Tomas gård blev det så att alla tre tjejer åkte hem. Det vart ju inte så trevligt alls kan jag tycka. Han fick ta med sin kompis på resan... surt för honom. Och den muppiga Ulrika sa en massa dumma saker igen, men jag orkar knappt tänka på det. Att hon inte bara låter bli!

Sen var det hej och hå på Johans gård. Han hade två unga flickor på sin gård och hånglade ju lite lagom med båda... Och på morgonen konfronterade dom honom. "Du har ju pussats med henne med ju...!" JAHA??? Vilket program var det sa du? Bonde söker fru... jaha, och det skulle vara nåt helt nytt att det pussas lite till höger och vänster? Va?! VÄX UPP!

Dom andra bönderna har jag inte så mycket att säga om... Jonas valde en bra tjej och har varit väldigt sansad, Ann-Katrin valde en av sina vääääldigt tillbakadragna män... så där vart det väl som det vart. Inget uppåt väggarna.

Sen... jag blir så arg! Kolla här: Länk.

Hur ända in i helvete får det vara??? VA? "Stackars lilla mig... jag blev påkommen med droger i blodet... ojojoj... jag skäms så..." Så TV4 ordnar ett program för att att han ska få hjälp... "OJ... nu har jag råkat bli lite kär i min medtävlande... och min flickvän sitter hemma och är lite ledsen..." Sen går svenska folket och röstar på honom! 70 % av svenska folket tycker att det är ok! Så dagen efter så är han helt plötsligt ihop med sin flickvän igen och allt är så fint och bra.

Nu, nu hoppar han av drogprogrammet och tycker att det är skit. VILKEN IDIOT!

" Nu har jag vunnit så nu kan jag göra som jag vill." Jay, du skulle ha lämnat TV-progrmmet och varit en förebild för alla våra unga som ser på Idol. Och du skulle ha knipigt käft och gått det där programmet klart. Bara knipigt käft och varit tacksam! Alla är värda en andra chans... HA! Där ser ni, alla ni som sa att han skulle få en andra chans, att han bara pekar finger åt er och tycker att ni är så lite värda för att ni stöttade honom.

Så alla unga, detta tycker er stora förebild Jay Smith:
  • Det är ok att ta droger, man kan bli påkommen men då får man hjälp.
  • Det är ok att förnedra sin flickvän i media och sen låtsas som om det regnar.
  • Det är ok att hoppa av den hjälp man får om man tagit droger. Det snackas ändå bara en massa skit på dom där programmen.
  • Det är ok att såra en god vän i media. Först säger man att man är mer än vänner och sen struntar man i det och låtsas som om man aldrig sagt det.
  • Det är ok att bete sig som ett asshole och sen peka finger åt alla som stöttat och tyckt att "han har ju ändå den bästa rösten och det är det man tävlar om i Idol" 
BULLSHIT säger jag. Jag tycker han gjort fel, MÅNGA fel. Han kunde ha stått ut på det där programmet för druggies som TV4 ordnade åt honom. Han skulle bara tackat och knipigt käft! Usch vad fult... Spelar ganska liten roll nu för min del att han sjunger väldigt bra och att hans "Dreaming people" faktiskt är en favorit. Nej usch!

4 kommentarer:

  1. Huvudet på spiken! Men det lär inte alla Jayfans där ute erkänna ;)

    SvaraRadera
  2. Fast, han fick ju psykologstöd istället för NA då han menade att allt han skulle säga i NA skulle spridas, dvs hans anonymitet skulle bli röjd.
    Och det där med hans tjej och Minnah. Big time PR-trick och inget annat. Jag tror det gjordes upp i förväg, för Jay ville inte vinna Idol. Han ville se ut som ett ass-hole så att folk skulle rösta på Minnah istället. Och iom att Minnah ville vinna så gick hon med på det.
    Det är vad jag tror iaf.

    SvaraRadera
  3. Vi tror alla olika. Jag tycker det är fult gjort oavsett. Stackars Jay, hans anonymitet är nog ganska röjd ändå. Tyvärr har jag inte mycket för honom alls nu.

    Tror inte alls att han planerat allt så fiffigt. Han är bara en skit, det är vad jag tror.

    SvaraRadera
  4. Äsch, jag ville ju att Olle skulle vinna, så jag struntar egentligen i vilket, men jag förstår att han inte vill sitta på NA-möten och prata om orsaker till hans missbruk, sin bakgrund osv, för det skulle med största sannolikhet komma ut. Sen att alla vet vem han är nu är ju en annan sak.
    Jag tror också att han är ett stort arsle, jag känner igen typen, men ändå, på NA-fronten förstår jag honom och det andra tror jag var ett PR-trick.

    SvaraRadera