måndag 13 december 2010

BBB, BB och musen i garderoben

Blessin Bajs-Bralla och hennes döttrar Bajs-Brudarna. Eller Blessin, Celma och Dora, som dom kallas till vardags. Blessin springer runt här hemma och spjuttar analsäcksinnehåll i sin lilla byxa. Det är verkligen ÄCKLIGT! Usch! Hon putar och stryker sig kring möblerna som en katt...: "Kom och sätt på mig... jag putar och spjuttar och du rider på mig." Otäcka hund!

Sen har vi Bajs-Brudarna som äter fruset bajs ute som om det vore glass. Bajs-glass. Inte heller så vidare trevligt! Dom dyker med huvudet före ner i drivorna och gräver fram Bajs-glassen och sen mumsar dom förnöjt. Huvva! Otäcka brudar...

Och sen var det det här med musen i garderoben. Alltså, jag är ju ganska tuff och så... eller iallafall så tycker jag att jag inte är så sjåpig. Men när det komemr till råttor och möss... USCH USCH USCH! Och precis nu, as we speak, har jag en mus/råtta i min garderob!!! Iiiiiiiiiiiiiii!

Vi var och handlade fällor idag, men nån var ju tvungen att sätta in dem i garderoben... Vi gillrade dem (eller mest spände dem, för det behövdes inget bete) och laddade för att öppna garderobsdörren... FORT öppna och ställa in dem, sen FORT stänga igen. FY FAN vad äckligt!!!!

Så nu när Jenny och Bajs-Brudarna åkte en sväng till Jennys föräldrar så tog jag med datorn ner och sitter i tv-rummet och surfar. Vill ICKE sitta i mitt rum! Gaaaaahhhhhh! Men det otäckaste otäcka...:

DET SMÄLLDE I FÄLLAN PRECIS!

Jag vågar inte gå upp och kolla! Fyyyyyyyyyyyy!

Vill ni se bild på den lilla stackaren sen om den ligger där i fällan och är ledsen?

1 kommentar: