tisdag 2 november 2010

Last

Jag jobbar just nu på att göra mina jeans lite mer "loose-fit" inför praktiken. Som ni vet är jag vit från PepsiMax sen i våras och jag dricker väldigt sällan läsk överhuvudtaget. Jag har slutat med godis och skräpmat.

Jo, jag tror att jeansen sitter lite lösare... men en sak som jag förundras över... det är att mina skor är större! Är inte det märkligt?? Skorna lixom? Jag har alltså haft mulliga fötter??? Skumt.

Men det är inte det jag tänkte skriva om egentligen. Tänkte skriva om laster när det kommer till mat och sånt. Min tyngsta last är popcorn och choklad. Den ena är ju något värre än den andra. Men popcorn vet jag inte om jag ser som så stor last egentligen. Jo det är det! Men en ganska snäll last egentligen. Förut var det ju popcorn och PepsiMax. Nu får jag hålla mig till popcorn. Men inte så ofta. Inte ofta alls faktiskt. Nästan inte alls.

VIT CHOKLAD. Det finns inget som är så upplyftande. Det bara är så. Det är inte så många som delar min åsikt om det, men det gör mig ingenting. Då får jag ha den ifred :)

Sen en annan last är ju att LAGA mat. Det tycker jag om! Hihi! Det är kanske därför skorna var så trånga förut!!!??? Iallafall... det gillar jag. Och jag gillar att planera och göra matlistor. Jag handlar för en vecka ungefär och sen lagar jag noga det jag ska och sparar matlådor. Så jäkla strukturerad! Duktig serru.

Nu när jag ska flytta och bo inneboende hos Jenny ett tag så kan jag planera för oss båda... ni förstår ju vad jag kommer gå igång på det där! Hahaha! Näää... men på allvar. Jag tror det kommer bli bra det där. Förhoppningsvis kommer jag få ännu större skor under tiden jag är där :)

2 kommentarer:

  1. Låter toppen! Jag hoppas att din entusiasm för matlagning ska smitta av sig lite på mig och att jag ska få lära mig massor av nya goda recept :)

    SvaraRadera
  2. Vit chocklad är ju bäst. Synd bara att det är den onyttigaste sorten. Och så verkar det vara med alla mina laster......

    SvaraRadera