fredag 26 november 2010

Jag blir faktiskt lite sur och irriterad

Det är Idol på tv nu. Redan förra veckan var det ju massa rabalder om Jay. Han hade rökt på under ett besök i Helsingborg i samband med kärlekstemat. Jag tycker det är för jävligt att han får vara kvar i tävlingen! Han är klart en av de bästa av dom som är kvar, om inte den bästa. MEN det är inte ok att röka på och sen få stanna i en tävling där dom som röstar och väljer vem som ska gå vidare är unga människor i en ålder där man gör exakt som den man beundrar. Tycker faktiskt inte det är ok!

Sen var det nån som sa: "Ja, men det finns väl många artister som tar droger eller dricker..." Jaha? OCH? Det är säkert många indrottsmän och kvinnor som dopar sig och det kanske också ska vara ok då? Eller vi kanske ska låta lärarna i skolan knarka? Eller vad sägs om fritidsledarna? Eller fotbollstränarna? Knark till alla!! För barnen kan ju avgöra själv vad som är rätt och fel...!

Nej, han skulle ha åkt ut på en gång! Ska vi försöka ha bra förebilder så kan vi inte mjäka med dom som syns allra mest. Fy fan! Han är väl vuxen... "Vad skulle ha hänt om vi sparkade ut honom??" Jaaa... han hade väl fått ta tag i livet som alla andra knarkare får göra! Dom hade ju kunnat ge honom ett åtgärdsprogram ändå, ansvaret ligger väl trots allt på honom själv att ta tag i livet??

Han har ju redan varit i skiten en gång, så under press så röker han på... jaaaa, vem är förvånad? Tragiskt är det för honom och hans familj. Men ska våra ungdomar få signaler om att det är ok att tävla vidare trots att han tar droger. Nä usch! Det passar inte mig alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar