söndag 7 november 2010

Lågenerskit!

Jag är FÖR att köpa lågenergilampor... det är jag. Tycker att själva idén med att sänka energiförbrukningen är mycket bra. Men vad fan! När man går in på toa och ska göra vad man nu gör på toa... så tänder man lampan. Men det blir ju fasen inte ljust! Det tar ju skitlänge innan det blir ljust. Inte för att man kanske BEHÖVER ljus för att kissa... men ändå.

Varför gör man lampor som inte gör att det blir ljust? Och dom kostar ju en massa pengar! MASSA! Jag köpte nya lampor i veckan för att just toalettlampan hade gått sönder. Två stycken kostar ju för sjutton 80 spänn! Det är inte billigt när man är student. Då får man ju känslan av att dom här tar jag med mig när jag flyttar... funderar faktiskt på att göra det. En lampa för 40 spänn och så ska jag flytta om tre veckor. Men kan man verkligen ta med en lampa? Det är ju en sån där badrumslamp-grej med en rund kupa... såna som finns i hyresrätter... Kan man ta med sig lampan?? Inte kupan och det utan själva glödlampan (även om det inte är en GLÖDlampa, men ni fattar).

Jag blir hur som helst jäkligt störd av att det inte blir ljust när man tänder. Man ska står där och vänta och fundera om man verkligen tänt. Nä usch! Jag tycker inte om lågenerskit-lampor.

2 kommentarer:

  1. Själv är jag lite mer stark i mina känslor för lågenergilampor. Jag hatar dem!

    SvaraRadera
  2. Om den inte funkar så bra .. då är det väl dumt att ta med den? Låt den nya hyresgästen lida lite han med. Han har säkert gjort NÅT dumt som han kan få straffas för.

    SvaraRadera