torsdag 17 februari 2011

VÅR!

Snart är det vår! Djuren pippar i skogen och vi får barmark! Inte nu… men snart. Här i Borlänge är det ett köldhål. Det blåser och lever rövare mest hela tiden. Isbjörnarna och pingvinerna rejsar runt ute på tundran utanför fönstret. Och man får passa matlådan så ingen tjuvaktig fjällräv norpar när man går till bussen.
 
Nu längtar jag efter vår och lite sol. Skulle vara underbart att sitta i lä och lapa i sig lite sol. Känna strålarna värma i skinnet… mmm! Så underbart skulle det vara. Men det blir kanon i år, jag kommer njuta så starkt av våren i år. Det har varit en riktig vinter med snösmockor och kaos och panik. Så som det ska vara i Sverige. Vårt land ligger ju så till att det SKA vara årstider. Vintern har varit härlig, men nu längtar jag efter lite värme och halvnakna karlar på stan :) Tajta t-shirts och läckra armar… MUMS!
 
Idag skickade jag iväg mitt första panik-jobb, det var kul. Fick köra en snabb layout och fixa med alla kontakter med tryckeri och så… känns så kul!
 

2 kommentarer:

  1. Det ska i alla fal bli sol i helgen, även om det skulle vara minus också!

    SvaraRadera
  2. Jaa, nu längtar vi efter vår. Trött på att frysa ute och ännu tröttare på att frysa inne. Vårt hus lär alldrig drabbas av mögel.. det är alldeles för mycket självdrag här och där. Jeanette

    SvaraRadera