onsdag 9 februari 2011

Lite sur!

Jag blir lite sur på mig själv! Varför frågad jag inte vad Han hette? Va?
 
Han öppnade ju lixom dörren ganska friskt! *mumlar* jaja… det är väl som det är. Jag får se om han kommer på imorgon igen. Då ska jag försöka våga fråga. Shit vad pinsamt! Eller? Han har ju egentligen visat vägen så det är ju bara att hänga på.
 
Men det är ju så oväntat och osvenskt att någon gör så där på bussen i Sverige. Så jag fann mig inte riktigt. Och sen tror man alltid att det är nåt fuffens… att personen i fråga är lite annorlunda eller så. Är det inte konstigt? Om någon pratar och är lite glad, då tänker vi: ”Vad är det för fel på henne/honom?” Eller vi och vi, jag kan ju bara tala för mig själv. Jag tycker det är skumt att nån blir glad av att se mig och talar om det!
 
Men idag vart jag mest glad, det var inte förrän efteråt som jag funderade och tänkte: ”Vad är det för fel på honom?” *skrattar*
 
I alla fall, imorgon måste jag kolla vad han heter och om han är ringmärkt. Inte för att det säger nåt om han INTE har ring. Men har han det kan man ju utgå ifrån att det inte blir mer än lite trevligt på bussen. Ingen fika och ingen bio, det ska du ha klart för dig MISTER! 
 

1 kommentar: