måndag 14 februari 2011

Helgen

Jag var ju till Sthlm i helgen och fredagen kan ni läsa om i lördagens inlägg. På lördagskvällen kom Göran och Marie över och vi käkade lite och sen vart det Mello. Mycket trevligt! Marie hade bakat 7 sorters småkakor i miniformat, mumma! Jag hade gett mig på att baka kladdkaka med whisky i… inte så gott tyckte jag och Göran, men Johan och Marie gillade den. Mello gick av stapeln och sen prommis med hundarna.
 
På söndagen åkta jag på årsmöte i Pinschersektionen. Johan körde mig till Enköping och Jenny hämtade mig där för vidare transport till Eskilstuna. Det var ett bra möte ”over all”. Det var en jätteduktig tjej som var ordförande och det gick snabbt och lätt att ta sig igenom alla punkter. En del intressanta inlägg gjordes och sen valdes styrelsen. Jag hade erbjudit mig att vara med i styrelsen i år och hoppades på en ledamotplats. Men det gick inte vägen utan jag fick bli suppleant. Lite tråkigt… men samtidigt så kanske det är bra att vara med och se hur det går till ett år och sen hoppas på ett större förtroende nästa år.
 
Efteråt var det ett snabbt möte och jag hälsades välkommen. Det verkade i alla fall som att dom som var där tyckte att det var kul att ha mig med. Så det bådar gott!
 
Jag känner mig för första gången på alla år med pinscher engagerad och taggad att delta i klubben. Konstigt ändå att det är så. Jag har haft pinscher i 11 år och det är först nu som jag känner att jag VILL vara med och dra mitt strå till stacken. Jag hoppas och tror på ett utvecklande år just för egen del. Jag kommer lära mig massor och tror att det här passar mig. Det återstår att se vad medlemmar och resterande styrelse tycker. Jag har idéer och tankar som jag hoppas att vi kan göra något av.
 
På vägen hem stannade vi i Västerås och åt lite, sen in på Djurmagasinet. STOR butik och man förbannade att man inte har en trissvinst i plånboken. Väl hemma så var vi lite möra, Jenny höll på att somna till Sherlock och sen var det nattis. Sov som en stock i natt men var inte så utvilad… blir tidigt i säng ikväll.
 
På fredag åker jag med mamma och Lotta på tjej-helg! Ska bli jättemysigt! Vi ska till Nora. Bo i stuga och kolla Lets Dance och Mello. Snacka skit och bara umgås ordentligt. MYS!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar