onsdag 2 februari 2011

Inatt... not so good.

Nej natten blev inte alls bra… hade svårt att komma till ro och sen när jag väl somnat kom ett sms… och givetvis hade jag glömt att stänga av ljudet på mobilen. Sov oroligt och sen tyckte Dora att det var dags att vakna kl 03.40. Då satt hon och stånkade och viftade på svansen vid sängkanten. Hon var välrastad på kvällen så det kunde inte vara nåt sånt. Men hon är lite skendräktig så kanske att det var det… Så nu blir det till att ha grinden på vardagarna med.
 
Så morgonen var seg som sirap i minusgrader. Men jag lyckades i alla fall ta mig upp och iväg. Har en jättebra ljudbok som jag lyssnar på just nu. Det är del tre i en serie böcker som jag och mamma delat på att köpa. ”Släkten” heter serien, det är tre böcker skrivna av tre olika författare. Utspelar sig runt 1000-talet och vävs ihop genom att personerna det handlar om på nåt sätt är släkt. En person som är barn i en bok är vuxen i en annan… typ. Mycket bra! Nu är det sista boken jag lyssnar på och den är väldigt bra.
 
Tvättade lite lakan igår, så ikväll blir det att bädda rent :) Det ska bli skönt! Måste försöka lägga mig lite tidigare idag… så jag hinner koppla av. Jenny ska nog iväg idag på kvällen så jag kanske kan lyssna lite på boken ikväll. Det skingrar tankarna bra med ljudbok.
 
Jag har fått kuliga saker att göra här på jobbet, så nu grejar jag för fullt! Är verkligen skoj och dagarna går väldigt fort!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar