torsdag 10 februari 2011

Dagens ungdomar

Dom bara sover och sover... Inget vettigt gör dom. Ändrar ställning då och då, men vaknar aldrig till mer än att peta i näsan en sväng och kolla in fingret. Telefonen piper ibland och då jäklar blir det fart... Oftast verkar det inte vara nåt viktigt... för han drar hårt in snor i näsan och ner i halsen... Ser sig omkring och lixom smakar på snoret i munnen. Sen somnar han igen.

Sitter och roar mig på tåget, har ingen bok och tidningen jag hade köpt är slut. Eller den finns ju kvar, jag har inte ätit upp den. Men det stod mest skit i den... ''kärleksbråket mellan Glenn Hysens kvinnor''. Mycket intressant! Inte. Sova kan jag inte för jag åker baklänges. Jag kan inte sova om jag åker baklänges... Bara framlänges kan jag sova.

Oj! Nu vaknade han och torkade dreggel i mungipan!!!!! Hahhaha! Hans kompis som sitter mittemot snarkar och har hakan nere på bröstet. Han dregglar bara lite. Det är en liten våt fläck på hans skjorta... *fniss*

Iallafall så kan jag inte sova. Jag är kissnödig oxå men toaletterna är otäcka på tåget så jag håller mig. Går inte så länge till... Men en stund. Jag måste gå innan jag går av iallafall. Annars händer det en olycka.
Published with Blogger-droid v1.6.6

1 kommentar:

  1. Ja men.....det är nog inte bara ungdomar som pillar på sina mobiler i alla fall ;-)
    Även en och annan mormor är besatt av det! Samt nån Kattis och Göran osv......Fast vi petar nog inte näsan offentligt i alla fall :-D
    Kram

    SvaraRadera