tisdag 5 juni 2012

Packad

Nu är väskan packad. Igen. Och jag har alldeles för mycket med mig. Igen. Men det ska bli hur kul som helst att komma iväg. IGEN! Det duggar tätt med resorna nu. Najs! Tror jag har fått med allt. Det blir bra det!

Det finns en till packning som är klar. Det är Nelsons. Hans påse står i hallen. Mat, filt, skål och det han fick med sig när han kom. Papper för att prova-på-bo hos Elin ligger i påsen. Ett papper mer "Bra att veta" och viktiga telefonnummer och sånt... Hönsmamman har packat klart till lilla bebisen.

Och ikväll är det inte helt roligt att släcka och gå och lägga sig. För jag vet att kanske är det sista natten som han sover med oss. Vemod och lite ledsen... Så klart är det bäst att han får en familj som han kan stanna hos hela livet. Men av nån anledning så känns det trist att han ska åka. Fina killen! Det är ju en sån underbar personlighet som ska prova på att bo nån annanstans... lite tokig, lite egen... men väldigt kärleksfull och fin hund! Han är väldigt mycket tok-pinscher och har den där glimten i ögat :)

Samtidigt som jag önskar och hoppas allt vad jag kan att Elin och hennes sambo gillar Nelson, så vågar jag inte riktigt tro det heller. Dom är så bra och jag tror att om han får stanna där får han ett riktigt bra hem. Jag har bara pratat med Elin i telefon, men det kändes på nåt vis att det kommer bli bra. Och jag hoppas min magkänsla stämmer.

Men nu blir det nattis, dags att få lite skönhetssömn :)

Fina killen. (Bild lånad från Taran i Norge.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar