måndag 1 december 2008

Vilken helg! Det började starkt och vart kanske nåååågot svagare under helgen...

Jag har haft fullt upp nu på senaste... rörigt!

Men summan av kardemumman... sen jag skrev sist har jag hunnit med att vara på firma fest, efterfest, varit lite TRÖTT, byggt lite, varit mindre trött, gjutit plintar, spikat lite staket, hämtat 3 hundar på Arlanda och jobbat en halv dag.

Nu sitter jag och kollar tok-dårarna på Färjan! Det är ju alltid kul!

Men jag kan ju börja med firmafesten... Jag skulle göra iordning mig på kontoret vid Globen tänkte jag... Blev lite senare än jag tänkt mig, men det var lungt. Drog på stereon på hög volym, öppnade en cider... Bjöd Grisen på en sutt... Vi har en julgris på kontoret, istället för en bock. Jag och Grisen rockade loss!

Hoppade in i duschen, drog på varmvattnet... Mmmmmm HOT... Så skönt med hett vatten och bara stå och njuta... Drog av... shamponerade in håret... drog på igen... kom varmt igen... skulle precis skölja... Så stängde nån av vattnet... VA???? HALLÅÅÅÅ! Jag ska på firmafest! Har bråttom! Ingen hörde mig... På kontoret i Globen kan ingen höra dig gråta...!

Jag pratade väldigt argt till duschen och fräste som en spottkobra... inte hjälpte det heller! Så tog jag min handduk... gick runt på kontoret... funderade på hur det skulle kunna lösa sig med shampot och allt... FASEN skulle ju raka benen ju! Kan man raka benen i Loka??? FAN! Svor som en jag vet inte vad... svart tunga fick jag! STRESSAD! Alla andra på firman var på en av våra låsbutiker och festade... Jag var ensam i Globen med shampo i håret och inet vatten!

Så gick jag in på lilla muggen... vippade kranen upp och ner... upp och ner... NU! Vatten! Så jag hoppsade in i duschen igen och duschade klart. TUR!

Tre cider (och ett par danser med Grisen) senare så stressade jag iväg till de andra. Kom precis i tid! Mina vattenäventyr hade redan spritt sig... *fniss*

Nu så! Nu var det fest! Vi var på Norra Brunn och åt, drack och lyssnade på Stand up, trevligt roligt och ... många cider... och Baileys... Jag kan väl säga att jag var lite i gasen sen... Vi hade otroligt trevligt!

Kvällen avslutades sen med dans på Patricia, ett antal Red Bull med vodka och mycket sjögång! Jag tror det blåste ordentligt... båten gungade mest hela tiden. *harkel*

Vaddå? Ligger Patricia vid kaj?? Jaha... oj då... då kanske det var så att det var lite mycket att dricka då?? Oooops! Ja ja ja... kan väl vara så! Men mycket trevligt var det!

På lördagen var jag lite trött... eller mycket faktiskt! Kom hem fem... somnade och sov tre timmar... sen tyckte kroppen att dte var morgon... Eller så hade den abstinens... Huvva!

Vid elvasnåret var det bara att gå upp...

Det blev pizza till middag, det är bara bäst för en trött kropp! Bakis?? Nej du inte jag heller... inte ett dugg!

På söndagen blev det spika och gjuta plintar.... nöjd med den dagen? Jodå! Lite kort bara på nåt sätt... det vart kväll så fort!

Idag var det upp tidigt... hämta Cathrine och tre hundisar på Arlanda! Ska presentera dem sen... nyfiken i en strut! Öppnar man locket så tittar han ut! Allt gick bra, sen bar det av hemåt, svida om till arbetskläder och dra iväg på jobb. Dagen gick ju rätt fort... Sen hem och vika tvätt, städa lite och nu Färjan... sista avsnittet... Hahahaha! Sen blir det väl ledigt på måndagar.

Har jag glömt nåt?? Grisen? Han sov som en kulting när jag hittade honom under lunchbordet på dagen idag... han hade nog tagit fredagens festande rätt hårt... stackarn! Jag gav honom en dask på skinkan... så vart det fart på honom!

1 kommentar:

  1. haha, du får ta de lugnt me grisen i fortsättningen... den verkar inte riktigt palla trycket ;)

    SvaraRadera