onsdag 24 december 2008

GOD JUL då...

Så, nu är det julafton... *gäsp* Har sovit och kollat tv om vartannat i två dygn... så nu vet kroppen inte om det är natt eller dag.

Hundarna säger dock att det är NATT... Blessin snarkar i soffan och Ghibli på golvets varmaste ställe. Han är nog ute och ränner efter fruntimmer i drömmarna för det rycker i benen och svansen slår i golvet... sötis!

Det blir inget Sundsvall... ingen sill... ingen Jansson... ingen skinka... inga köttbullar (för Felix småköttbullar räknas inte... såna finns i frysen)... inga tryfflar... Inget! Men gran har jag!

Men jag skjuter upp julen i år, japp det gör jag. Det envisa kräket jag fick med mig hem i söndags verkar seglivad... sitter här på soffkanten och flinar åt mig... Jag låtsas inte se det... men ibland så knackar det på axeln.... "Höhöhöhö... här är jag..." Det klappar mig flinande på kinden och jag måste rusa till faciliteterna för att kolla läget där... Men nu på kvällen verkar Kräket ha gått och satt sig i bilen... om jag kikar ut genom fönstret så tittar det uppfodrande på mig och är på väg ut ur bilen... Jag drar fort för gardinerna och låtsas som om jag inte märker nåt... Det funkar!

Så jag hoppas det vänder nu!

Mina förhoppningar ligger nu hos Mr Persbrant... Jag ger mig på att han kommer just i år! Och så kan jag inte släppa in honom heller... Kräket lurar gärna i hörnen i två dygn är det sagt... så jag kan ge mig på att Micke dyker upp här i tajt röd tomtedräkt... Just i år! Men jag tänker... om det är så... jag menar... om det knackar på här hemma... och jag öppnar... han står där och säger:
"Hej... Finns det nåra snälla kvinns här...! Jasså... Du har varit snäll du..? Då är det nog så att du behöver en kram..."
Om jag släpper in honom då... hamnar jag på "stygg-listan" då? Jag menar... om jag smittar honom met Kräket... så har jag ju inte varit sååå snäll!

Vet ni vad??!! Det struntar jag i! För inte fasen låter jag Micke-tajt-tomte-kostym-Persbrant stå utanför min dörr... Han ska in i husvagnen och kramas! Får se till att det är städat och ha en vinare på kylning...! För kommer HAN hit, då ska det vinas... man får ju ta till de medel som nöden kräver... *fniss*

Nu mina vänner ska tänderna borstas, god natt och sov gott!

Julaftonskramar till alla där ute...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar