tisdag 23 december 2008

Mycket på en gång...

I söndags var jag i Stinsen i Sollentuna och fikade med två vänner från skolan, Sara och Sofie. Fick även träffa Sofies lilla dotter Naomi, det var jättetrevligt! Vi pratade om gammalt och nytt och tiden flög iväg. Tack tjejer för en trevlig stund!

Efter fikan gick jag till Clas Olsson och köpte min sladd... sen bar det av hemåt, tänkte hinna ut med hundarna i skogen innan mörkret kom... men det hann jag inte. Det blev innemys istället.

Natten till måndag var inte så rolig.... eller den var inte rolig alls...! Vaknade med ett ryck vid tre-tiden... MÅSTE KRÄKAS.... NU! Sen avlöste sessionerna varann... framåt morgonkvisten lugnade det sig lite och jag kunde lägga mig en stund...

Hela dagen igår var jag helt sängliggande... sov och hulkade om vartannat... kollade lite tv och var så dyngsjuk så det var inte roligt alls... feber och ont överallt... Welcome Vinterkräksjukan...

Hörde på TV att kräksjukan slagit till ovanligt hårt och tidigt i år... Jo tack!

Natten blev orolig... sov dåligt och har varit uppe ett antal gånger... helt fläng i kroppen och i huvudet... Nu på morgonen känns det som om det har vänt lite, jag drack lite blåbärssoppa igår kväll men den fick ju inte vara kvar. Jag fick behålla ett glas blåbärssoppa nu på morgonen (än så länge) så det bådar ju gott... Men jag är lite som en urvriden disktrasa känner jag... Måste försöka få i mig vätska idag.

Det är julafton imorgon... ska sitta på ett tåg klockan 8.30 till Sundsvall. Jag hoppas vid gud att det vänder idag... Läste dock att man smittar upp till två dagar efter man själv är symtomfri. Vilket gör att i teorin... borde jag sitta i husvagnen till på annandagen om jag slutar kräkas idag...! Inte roligt! Vilken jäkla skit... alltihopa!

Hade ett par jobb på jobbet som jag ville slutföra innan jul... men det blev inte så...

Nu hoppas jag att jag piggnar på mig idag så jag kan fira lite jul... annars får jag ju gå på rean och köpa skinka och sill... Fira jul på nyår kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar