söndag 7 december 2008

Stora Stockholm!

Japp, i helgen small det! Sista utställningen för året... kul att träffa folk, kul att ställa hund och kul att shoppa!

Fredagkvällen var det lugnt... var rätt sliten. Sen på lördag var det ju upp tidigt och iväg. Blessin fick komma med trota att hon inte skulle ställas, hon skulle vara i montern på eftermiddagen med Affe. Hon hämtades av Marie-Christine vid lunch och då var jag i full färd med att ställa hund.

Jag ställde först Totte... han är ju så lättställd och så snygg så det är en fröjd! Tyvärr tog domaren fram måttstickan... och Totte har ju en liten centimeter för mycket så hon kunde inte ge mer än en etta. Men han vann sin klass och fick urfin kritik! Så jag var rätt nöjd ändå!

Sen var Caroline med Whilda där... och hon blev lite nervös, så jag gick in med Whilda. Hon skötte sig ju som vanligt mycket bra och gick och vann sin klass! I bästa tik-klass fick hon certet! Grattis Whilda, Caroline och lite jag oxå! Hon är så duktig!

Idag var jag och Cathrine inne på mässan igen och shoppade lite. Vi satt även i montern ett par timmar. Det gick bra och var trevligt! Det kom mycket trevliga människor för att prata hund och pinscher, kul med ett intresse för rasen!

Nu är det lite popcorn och pepsi... sen är det nattis för Kattis. Skriver mer tok imorgon!


Lite popcorn för mig ikväll

1 kommentar:

  1. Men vad synd att de inte riktigt gick vägen för Totte, men kul med fin kritik! Å grattis till Whildas Cert!!!
    Kraam

    SvaraRadera