fredag 5 december 2008

Lång vecka är slut...

Och det är ju skönt!

Synd bara att helgen blir kort. Det är full rulle med Stora Stockholm och så. Ska bli kul, men jag är liiiite sliten just nu så det känns lite tufft. Men jag vet ju att det är roligt när jag väl kommer dit.

Så.

Jag blev lite tråkad i veckan på jobbet... lite kul tyckte dom det var att jag varit så... ostadig! Men alla tackade för senast och sa att det var trevligt. Har även kollat med Göran så jag skötte mig...! Det gjorde jag! Bra bra.... Veckan avslutades med ett gemensamt möte med alla avdelningar på jobbet... Nåra av de kollegor jag inte sett sen förra fredagen hälsade oxå glatt... såååå Kattis har nog skött sig!

Mycket har hänt denna vecka... det har varit fullt av jobb, fullt av privata bryderier och lite annat. Jag ska inleda nästa vecka med en jogging är det tänkt... kan det börja bättre??

Jag har varit sååååååååååååå dålig på att hålla i träningen... men nu får det bli skärpning! Jag får åtminstone ta en jogging då och då... *suck* Svårt att ta sig tid till gymet eller så... men men! Vad gör det om hundra år?? *skrattar* Tänkte att om jag joggar efter jobbet direkt... så kan jag ju duscha där innan jag åker hem... Det är bra!

Jag gav Grisen en av de sista cider-flaskorna... han skulle bli så ensam stackarn... hela helgen. Han nassade upp i fönstret och vinkade när jag åkte från jobbet... han kanske ville följa med hem?? Hmmm.... jag vet inte. det här med att ta hem killar så där på första dejten... det är inte riktigt min grej... så han får nog hålla sig på mattan ett tag... eller i stian eller vad nu grisar har som hem... Ja ja... Han är väl bakis igen på måndag förstås... dom tål ju inte så mycket dom små liven...

Ha det gott i stugorna... nu ska jag pilla mig i naveln och kolla tv... Mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar