lördag 22 maj 2010

Sol som sjutton

Ett par dagar har ju våren kommit med besked! Sommaren nästan smyger sig in på en gång. Märkligt det där. Våren vart lixom ingen alls på nåt vis. Så kan det vara. Det är ju skitnajs med värmen! Skönt!

Veckan har varit lite stressig. Mycket på "jobbet" och skoljobb på kvällarna. Men nu så. Nu är det helg. Och vad ska jag göra då rå? Skoljobb! Synd på solen ute. Men det måste göras. Så det är bara att göra. Punkt!

Vattendrickandet går strålande. Måste bara alltid se till att det är kallt. Det går bra, har ett par 0,5 liters flaskor i frysen som jag tar fram eftersom. Inget återfall på PepsiMax. Tycker jag är superduktig! Jag höll upp för ett antal år sen... tror det blev 2 veckor totalt. Men det var MYCKET svårare den gången. Nu känner jag inte suget efter just Pepsin längre. Nu är det mest trist att dricka bara vatten lixom. Köpte en tetra juice här om dagen. GUUUUD vad gott! Men sen får det vara bra. Det kan jag göra då och då. Men vatten får jag bara lära mig att dricka, så är det. Skärp till dig Kattis!

Igår kväll träffade jag Peter på kvällen. Han är en vän från grundskolan. Ni vet, jag berättade ju om att vi fått kontakt på FB för ett par veckor sen. Igår träffades vi iallafall, det var jättetrevligt! Av nån anledning så kändes det väldigt enkelt och avslappnat. Det trodde jag inte. Jag är ju lite fånig med kompisar från den tiden. Tycker det är svårt att veta vad man ska säga och så där. Man har levt så olika liv. Och man känner ju inte varann. Men med Peter var det enkelt. Så vi hade en riktigt trevlig kväll.

Först träffades vi vid Nordergravar och gick ner till strandpromenaden. Jag hade köpt thaimat och vi åt i solen. Allteftersom tiden gick och solen gick ner så vart det kallare. Så nånstans där efter solnedgången så gick vi via hamnen upp genom stan och trixade oss mellan alla gatorna och slutade till sist nästan där vi började. Det var sent men kvällen hade gått jättefort. Kul!

Vi bestämde att göra om det, vilket jag verkligen hoppas att vi gör. Det blir väl dock inte här på ön utan snarare på fastlandet i sommar. Tack för igår Peter!

Nu dags att ta tag i dagen. Heppåer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar