onsdag 12 maj 2010

Jag visste det

Recensionen har kommit. Det var premiär igår. Tydligen har han gjort det igen. Min Russel. Hans insats i Gladiator är en av de häftigaste jag vet. Även filmen är ruggigt bra. Nu har Robin Hood haft premiär. Recensionerna verkar strålande.

Jag visste att han inte skulle svika mig. Min Russel. Är han singel? Lite i äldsta laget kanske... Sen har jag läst att han är en skitstövel privat... så kanske lite fel kort att satsa på. Men de filmer jag sett med honom har jag gillat. Allihop. Russel...

Om man vill se en bra och tänkvärd film, se "A beautiful mind". Där spelar han en professor med en del problem. Jag tcker den är fin, den känns väldigt långt in på nåt vis. Man tänker efter lite. För allt är inte alltid som man tänker sig att det ska vara.

Så. Jag ska se Robin Hood. Så är det bara. Blir kanske ensam nästa vecka eller när Johan kommer om två veckor. Han kommer hit under sista veckan jag är här på Gotland, vet inte vilken dag än. Sen roar han sig under dagarna medans jag jobbar. Ska bli helt sjukt härligt att gå på långa kvällsprommenader med hundarna om vädret tillåter. Finns ett ställe där jag inte velat gå ensam nu när jag varit här. Men med hundarna vågar jag gå där. Jag längtar efter att få rå om min lilla tokhund igen!

Om allt går enligt plan så åker vi på hingstsläppet på Lojsta hed på söndagen den 30:e och tar båten hem efter det. Det blir rörigt... men det skulle vara kul att vara med på det.

Idag åker jag till mamma! Båten går kl 17.00, det ska bli mysigt att åka och umgås med lilla mamma. Hon och Leif har flyttat till Oskarshamn och båten går ju direkt dit. Smidigt! Jag har verkligen sett fram emot det så idag kommer nog timmarna gå långsamt. Ska ner på stan innan båten går oxå, köpa mig en sallad tänkte jag. Billigare att köpa på stan än på båten. Så kan jag äta direkt när jag kommer på båten, sen ska jag läsa en bok. Boken är en uppgift till skolan, så det är dags att ta tag i det helt enkelt.

Sammanställde vad jag har att göra tills jag kommer tillbaka hem igen. Det var inte så mycket. Men jag ska beta av det så fort det bara går. Så slipper jag tänka på det. Nu får ni klara er utan mig ett par timmar... måste jobba. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar