lördag 13 juni 2009

Vilken dag!

Ja vart ska jag börja... Vilken dag!

Dåligt med sömn... lite nervös... lite övertrött och lite korkad som inte la mig tidigare... så imorse var jag inte så pigg. Hade sovit ordentligt i kanske tre timmar... och tänkte att jag skulle skita i att åka till Avesta på utställning. Men jag snoozade en gång... sen tänkte jag "Nä, slöhög... upp med dig! Du ångrar dig om du inte åker!"

Så jag åkte. Det var segt att komma fram och regnet öste ner... lång kö till parkeringen... och sen bära in allt... sätta upp tältet och få in Chili. Ghibli kunde vara i bilen eftersom vädret var perfekt för det! *skönt*

Först ut var Zingo... rultig som hon är efter löpet så var hon seg som kola och ville inte springa... hon stod tungt med kroppen.... eller hur man ska förklara det... Ingen resning ALLS! Hon fick rätt bra kritik, men åkte på att hon "would be better in firmer condition", med andra ord : Skulle vara bättre i bättre form! Och det var sant... *fniss* En tvåa för dagen!

Sen var det pinschrarna. Chili och Celma representerade Rivendells för dagen och vad ska jag säga... Vi rockade!

Chili var såååååååå kär i Zingo.... så han var på helspänn.... svansen gick och han sprang med MASSOR av driv. Domare för dagen var Petra Junehall. Petra plockade fram Chili i konkuransen som etta i klassen... vi sprang och fick till slut behålla första platsen! Hon tog i hand och sa "Etta med CK!" Weeeeeee! jag visste inte om det var nån annan som fått ck i klasserna innan så jag var lite vimsig... Kändes dock BRA! Så i bästa hane var jag först, alltså inga andra hade fått ck... då var det ju klart.... ! Nu struntade jag BLANKT i vilken placering jag fick... Othello visades fram före mig och Chili och vi fick en andra plats i Bästa hane! VÄLDIGT NÖJD! Certet var vårt!

2:a Bästa Hane med CERT! YES!

Sen var det tikarna. Jenny frågade om jag ville visa Celma... "Ja gärna!" Celma är ju en goding ut i tassarna och man blir ju stolt över att få visa en egenuppfödd hund!

Vi gick in och Celma var med mig hela tiden. Liiite trist med regnet tyckte hon nog att det var, men HEEELT underbar att visa. Hon stod så fint! Vi charmade nog domaren för i konkuransen så plockade hon fram Celma till första plats och vi fick behålla den... Etta i öppenklassen med CK!

Men med tikarna visste vi att det var fler med CK... så i Bästa tik gjorde vi allt för att visa fina sidan! DET GICK VÄGEN! Hon tog 1:a platsen! Med CERT och allt! Duktiga flickan!

I BIR och BIM sen blev Celma BIM och jag tror att Jenny var nöjd med dagen! Jag var hur hlad som helst! Fina hundarna!

Najs utdelning i Avesta kompletterades med resultat från Vännäs där Cathrine är med ett gäng hundar... Hon drog till med BIR på Emir med Cacib, BIM på Secret och 2:a bästa tik på Gracie med CERT.

Och grädden på moset kom sen när Linda ringde från Danmark... Poppis blev BIR i Danmark! Grattis till ALLA fina resultat!

Vilken helg! KRAAAM!

3 kommentarer:

  1. Stort Grattis till Certen!! Glömde helt bort att gratta på plats! Jag hade ju lite fullt upp med att försöka få min lilla tjej att springa i regnet men jag är ändå rätt så nöjd med 2:a placeringen:)Men BIS-2 i avelsgrupp gav lite plåster på såren efter att vi nätt och jämt missade certet:)
    Lycka till med valparna och hoppas att det blir riktigt många fina och starka hundar!

    Hade bra! //Elin

    SvaraRadera
  2. WOW!! Vilken helg ni hade!! Grymt snyggt jobbat! Grattis till alla toppen placeringar. Kram

    SvaraRadera
  3. Ops.. glömde skriva namn =) Johanna & Kim så klart.

    SvaraRadera