måndag 22 juni 2009

Skulle det kunna vara så att allt faller på plats och att det ordnar sig...?

Blessin har valpat och allt verkar gå bra med henne och valparna, vilket känns väldigt skönt. Alltid oroligt innan man vet att det inte tillstöter en massa tok.

Jag skulle ju fått låna Johans husbil när jag drog på semester... men så bestämde jag mig för att ta min egen bil... Samma dag som jag bestämde det så pajade bilen. Körde den till verkstan och fixade... Tändspolen var bränd. Så nu funkar bilen och jag ska ta den till Gotland, Bra!

Så var det hundvakt till Ghibli... Hade lite trådar ute hos goa människor man har runt sig... och det löste sig igår kväll! Lotta som har Ciwi tar Ghibli från fredag. SÅ SKÖNT! Där har ju Ghibli varit förut oxå, vilket känns tryggt! Precis när jag började ge upp på min semester.... så kom ett sms från Lotta. "Vi tar Ghibli när du åker på semester!" GLAD Kattis....! Jag grät lite då, men jag var ju GLAD!

Så var det bara Chili kvar. Han ska ju komma till Gotland med Caroline och Lena som har Whilda. Men det är ju en vecka innan som han behövde passning... Så sa Lena "Men vi tar honom, han kan vara här med oss så tar vi med honom till Gotland sen." Åååååååhhhh..... jag blev så himla glad! Lena skrattade och sa att då vet jag ju vart jag kan lämna Whilda under året Caroline ligger i lumpen! ABSOLUT! Whilda är mer än välkommen till mig!

Så... det verkar som om jag kommer iväg! Och jag har bokat om min biljett så jag tar vanlig bil istället för husbilen, vilket betyder billigare resa... Har betalat mitt boende på Gotland...

Nu är det bara att betala räkningarna kvar. Och det såg bra ut denna månad, det kom ju lite skattepengar. Så det känns hur bra som helst! Och jag håller alla mina tummar att det funkar nu med allt...!

Hade planerat en resa neråt innan jag åkte... har en person som jag ville träffa... Det funkade tyvärr inte. Men vi visste om det i förväg att det kanske skulle bli så, så det är ok. Som tur är... finns staden och personen kvar när jag kommer hem igen... *ler*

1 kommentar: