lördag 27 juni 2009

Dag 1

Jag sov som en stock inatt i sängen som jag bäddat så fint i. Lite ljust på morgonen, men så är det ibland. Om vi säger så här... DET ÄR INGE SYND OM MIG!

Idag ska jag proviantera och fixa lite på stan. Planera lite för resten av veckan. INTE planera så mycket, jag vet.... men lite saker vill jag ju ändå hinna med. Som betyder mycket för mig. Att sola och bada... njae... kanske blir lite sånt oxå... men framför allt så blir det på stränder dit turisterna hittar mer sällan. Det finns platser som jag vill till och det är ju som tur är aldrig längre än en timme åt nåt håll här!

B och jag kommer ha en bra vecka.

"Operation rekreation" eller "Kattis & B" är helt enkelt rätt enkelt. Jag ska semestra helt själv på Gotland och har bara Bilen som sällskap. Sååå... B är Bilen. (för er som inte redan fattat det då...) Att försöka komma lite på fötter och få lite tid för mig själv. Rekreation för en stackars 33-årig kvinna. Som ni vet tycker jag ju om att förmänskliga saker... så bilen får bli mitt resesällskap. Jag kommer blogga när jag känner för det och svara i telefon när jag känner för det. Vill du nåt, lämna ett meddelande, så ringer jag upp. Denna vecka är KATTIS i fokus.

Min blogg heter ju "kattis-i-fokus" och denna vecka ska jag försöka leva upp till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar