måndag 15 februari 2010

Vilken dag...

Igår under dagen visade Ghibli VÄLDIGT mycket intresse för Blessin som började löpa i lördags morse. Han har ju allt som oftast väldigt bra koll på Blessin och vid flera tillfällen har han velat göra valpar redan på dag 5. Och det medför ju att han blir VÄLDIGT aktiv...

Så igår började jag ana oråd... jag hade tänkt klara ut veckan och sen åka och lämna Blessin till helgen (till vem var inte klart... hehehe... men hon är inte svår att lämna bort så det kändes som om "det löser sig nog"). Men natten visade att det skulle bli stört omöjligt att lämna dem och gå till skolan... Han trampade runt och stånkade.... Blessin fräste och han blev olycklig... Han kunde inte koppla av och gå och lägga sig. Så det blev ca en timmes sömn sammanlagt och huvudvärken sprängde.

Insåg framåt morgonen att om jag lämnar dom till sitt öde när jag gick till skolan, även om en grind höll dem isär, skulle det vara yl-fest hemma i samma stund jag gick ut...! Sen hade det ju inte funkat med bara en timmes sömn att sitta i skolan och lyssna en hel dag... Så jag fick sjukanmäla mig och skickade ett mess till Johan: Ring mig när du vaknar!

Han ringde sen när hans skönhetssömn var avklarad ;o) kl 9.30. Jag frågade så snällt jag kunde om han kunde tänka sig att ta henne nåra dagar. "Ja visst" sa han direkt. SKÖNT!

Så vi stämde träff på centralen i Sthlm och jag packade ihop mig för att åka. En filt, nåra tuggisar och ljudboken i öronen, sen gick tågresan hur bra som helst. Hundarna är ju så coola på tåget och det var ju inte så mycket folk mitt på dagen heller.

Mötte Johan och vi åkte till en park på Kungsholmen och kissade hundarna lite, sen tillbaka till centralen och hem igen med tåget.

Hela dagen gick åt! Men skönt att slippa ha kåtisarna ihop.

Sen till helgen åker jag upp med Blessin till Jenny, hon har sagt ja till att passa Blessin över höglöpet... TACK! Jag hade frågat på mail innan det vart bestämt att hon skulle till Johan... men vi hade inte pratat om det. Och jag har ju sån tur att Blessin får vara hos Johan när jag praktiserar, så jag tänkte att jag inte behöver tära på hans goda vilja INANN praktiken. Nu vart det ju ett par dagar ändå... SÅ TACKSAM ska du veta Johan!

Sen efter samtalet med Jenny så kändes livet enklare igen! Jag åker upp till henne på fredag efter tentan och så umgås vi hela helgen! Trevligt! Både sällskap till Lets Dance och Melodifestivalen! Det ska bli väldigt trevlig att ses och umgås, även att se hur hon bor nu efter flytten. Mysigt!

Så på fredag tar jag tåget till Stockholm, Johan möter mig där och vi byter hundar. Han tar Ghibli och jag tar Blessin. Blessin hakar på mig när jag byter tåg och sen drar vi upp till Borlänge. På söndag gör vi samma manöver med korrigeringen att Blessin stannar hos Jenny. Sen får vi se hur hämtningen går till... men det tar vi då! *ler*

Jag är så himla tacksam att jag har underbara vänner som kan rycka in. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. TACK så in i bäng för att ni ställer upp! Jag hoppas att jag kan betala tillbaka framöver, för jag är verkligen väldigt glad för all hjälp. Jenny, du är en stjärna!

  

2 kommentarer:

  1. Inga problem :) Jag är ju ändå hemma just nu och pluggar/skriver om dagarna.
    Vad skoj vi ska ha i helgen! :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Du, jag såg att du stavat lite fel på tiden .. jag ringde dig 5.30, samma tid som jag går upp .. varje dag!

    SvaraRadera