fredag 26 februari 2010

Lördagsfunderingar

Såg en repris på blom-ceremonin från herrarnas stafett i skidor... OTROLIGT roligt att se Petter Northugs min från silverplats... Hahahahaha! Han såg verkligen inte så glad ut! Han var tvungen att applådera... men hans ansikte var allt från nöjt! Mycket festligt tycker jag.

Sen vill jag tala om att Stefan Sauk är en riktig goding... Han var sååååååå bra i Lets Dance idag. Han är rätt manlig och fin... Kan drömma om honom inatt... Ja det tror jag!

Plockade fram köttet jag ska ha till grytan imorgon... Jag har nog en defekt! Jag tycker det ska bli såååå kuligt att koka gryta... Lite vrickat va? Jag vet...

Pratade med Jenny nu på kvällen... vi pratade om livets stora gåta. Jag vet inte om vi hittade nåt riktigt bra svar, men det var trevligt! Det vi kom fram till är att det ska inte vara lätt iallafall. Det är ett som är säkert.

Nu är det curling på tv, finalmatch för tjejerna. Kul! Jag är jättetrött dock... Vet inte om jag ska se... Och Anja åkte ur sitt sista åk i OS, herrarna i skidskyttet grejjade inte att hålla i i stafetten... så jag vet inte om jag ids sitta uppe. DOCK så tycker jag faktiskt att curling är lite intressant. Men jag gäspar så stort så jag tror jag bäddar ner mig och sover istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar