måndag 22 februari 2010

Pumpad!

Varit i källaren och pumpat cykeln. Måste cykla, trots snön, till skolan. Det blir så knappt att hinna hem på lunchen annars. Kände det idag. Visserligen har jag ju känt av det även innan idag, men idag blev det verkligen tydligt.
Vi har lunch mellan 12 och 13. Idag knallade jag hem så snabbt jag kunde, det tar ca 15 minuter, sen ut med hundarna (just nu bara Ghibli) vilket oxå tar ungefär 15 minuter. Sen in och värma mat, äta och tillbaka till skolan. Jag får kasta i mig maten och ibland tuggar jag nästan fortfarande när jag går tillbaka till skolan. Inte riktigt kanske... men jag är alltid stressad. 

Jag går fort och stressar i mig maten. Idag fick jag riktigt ont i magen och var jättestressad när jag kom tillbaka till skolan. Så jag bestämde mig för att jag måste börja cykla, det spar lite tid och jag kanske slipper lite stress. Hade inte tänkt att cykla förrän det blev lite mer vår. Men nu får det vara nog, cykeln får luftas lite.

Så jag pumpade och kollade lite så det verkade vara bra med den lilla cykeln. Premiär imorgon bitti, men jag måste hitta nåt att sätta på sadeln... annars kommer det vara kallt att sitta på den! Jojo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar