söndag 28 februari 2010

ÅRETS HUND 2009!

Ååååhhhh vad roligt! Mina skruttisar placerade sig i topp på listan över Årets Avelstik/hane!

Blessin vann "Årets Avelstik" överlägset med nästan 600 poäng ner till nästa hund på listan! Fina tjejen och hennes fantastiska avkommor... TACK alla för att ni ställer ut och gör det så himla bra! (sen är dom ju snygga oxå... era hundar!)

"Årets Avelshane" blev Falkenheide Wito, som är pappa till G-kullen. Och gissa vem som tog en andra plats??? Min Ghibli! Finaste gubben i stan! Han knep åt sig en andra plats och han är väldigt stolt kan jag säga... han ligger och myser i sin bädd och hälsar sina telningar: Starkt jobbat ungar!

Totalt sett (även om just den tävlingen inte finns... men om man ser till poängen...) så vann Blessin över Wito, det är alltid kul att vara FÖRST! ;o) Och Ghibli kom fyra totalt, Lilla Enebys Ämaja klämmer sig in på tredje platsen.

Men vilka underbara resultat!

Sen hade vi en massa hundar på fina placeringar på listan, se dem här: Rivendells

Rivendells var uppepå allt detta 2:a i "Årets Uppfödare"!!!!!! FAN VAD VI ÄR BRA! Lilla Enebys knep första platsen men vi var strax efter. Vi petade ner Xitamiz efter att antal år, kul att klättra i resultatlistorna!

Rivendells Geisha "Leia" tog första platsen i "Årets arbetande hund", Rivendells Alpha "Affe" blev trea och Rivendells Ciwi knep femte platsen. SHIT, vilka ekipage!

Vilket år, herrgud... TACK alla underbara valpköpare för att ni ställer era hundar och gör så fina resultat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar