tisdag 2 februari 2010

Full fart!

Idag bara flög tiden iväg. Dagen bara swuschade till så var jag på väg hem igen. Det var ju upp som vanligt innan solen ens tänkt tanken att kika fram. Ut med hundarna en timme. Sen äta lite fil med min egna müsli (UTAN jordnötterna!) och efter det duscha. Knalla till skolan och köra lite grupparbete. Rusa till bussen och åka till sjukhuset. Sen efter sjukhuset hem och äta lunch... tillbaka till skolan och köra lite till. Knalla hem igen och ta tag i hemmet... Diska, laga mat och plocka lite.

Nu sitter jag med mat i magen och väntar bara på att den ska smälta lite, sen ska vi ut på en ordentlig prommis. Jag har hittat en väg som jag ska prova hur lång tid den tar att gå. Landar säkert på ca 2 timmar. SKÖNT att rensa huvudet med ljubok och frisk luft.

Just ja! Lagade ju mat! Hahahaha! Jag gillar ju att laga thai... eller iallafall Thai-inspirerat, riktig thai kanske man inte kan kalla det. Idag blev det kyckling med röd curry. Den röda currypastan tog slut för ett tag sen så jag köpte ny i helgen.

En ny sort minsan... röd curry som röd curry... right?

Nej! Den här var, precis som med chilisåsen, en variant av currypasta som jag inte testat förut. Mycket godare faktiskt! Men en ANING starkare.. eller rätt mycket faktiskt! Tur att jag alltid börjar med lite. VÄLDIGT god blev min "Chicken red curry" och det var bett i den med.

Om det är av intresse... besiktningen hos läkaren gick bra. Passerade utan anmärkning. Great! Ingen underredsbehandling nödvändig, inte heller tillsatser av något i bensinen. Alla borde gå och kolla läget på apparaten ibland. Så att grejjerna inte rostar utan att man vet om det så att säga... eller drar på sig nå tok! *skrattar*

Utan timmen på morgonen och nu innan kvällisen har stegräknaren redan knallat upp till 11000 steg. Är ju najs! Så det blir väl lite mer då till kvällen... Alltså, 11000 är ju inte så mycket... men det är kul att se att det ger en del "gratis-motion" att gå till skolan. Eller... det där lät ju rätt korkat faktiskt... Gå kontra bil *väger dem mot varandra med en mycket koncentrerad min*... kanske inte så svart att fatta! Men det är iallafall kul att SE det. På stegräknaren lixom.

Ja ja ja... nu ska jag skriva risker till grupparbetet imorgon. Nu har jag inte tid med blogg-strunt mer just nu. Heppåre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar