måndag 1 februari 2010

Första dagen utan bil.

Det gick bra! Tar ungefär en kvart, knappt att gå till skolan. Så det kommer nog funka. Fast jag får ju tillbaka cykeln idag eller imorgon. Det är bara det att jag ser väl kanske inte att dte skulle vara sååååå bra att ge sig ut och cykla i snökaoset. Så jag går, det blir bra.

En kvart att gå hem på lunchen, en kvart med hundarna, en kvart att äta och en kvart att gå tillbaka till skolan. Ska funka!

Idag hade vi TT igen, najs. Vi hade två uppgifter som vi skulle redivisa eller vad man nu säger. Det gick bra! Fick bra kritik och även ett antal som gillade det jag gjort. Även TT log och sa att han gillade den uppgift som var den roliga. 

Han var sen idag, trubbel på vägen till Nyköping. Han ser ju alltid så arg ut, men sen släpper det. Dagen kändes bra! Lite flummig, men bra. Jag var glad! Vi fick en uppgift att jobba med under dagen. Skissa på en annons... jag tecknade! Med mina färgpennor och allt, kände mig duktig. Jag tecknar ju som en tolvåring... men det gör inget!
Han är snygg den där Tomas förresten... väldigt trevlig att se på faktiskt. Svår att släppa med blicken... *fniss* Det är nått... nått.

Och väldigt mänsklig. Alltså, det är väl klart att han är. Men ibland så är ju "lärare" ett begrepp, som om dom inte är en fysisk person utan mer just ett begrepp. Tomas är inget begrepp. Vet inte om jag kan förklara vad jag menar... men han är lixom... mänsklig. Han är ett bra mänskligt begrepp... Hihi!

På slutet så fick vi en ny uppgift, ett grupparbete. Sa som jag tyckte. Att det är lite mycket med två grupparbeten i två olika grupper. Har pratat med fler om det faktiskt. Om vi skulle få ett grupparbete av TT så skulle det sätta lite käppar i hjulen. Men som vanligt fick jag hänga själv med min åsikt. Ingen sa nåt trots att jag vet att det är fler som tycker som jag, men men.

Jag skiter i det... orkar inte ens lägga energi på det. Känns bara trist. Har hänt fler gånger, så varför är jag förvånad. Det blir säkert bra, det är kul med grupparbeten. Jag lär mig massor. Så det är bara att tuta och köra.

Great minds think alike... så är det. Bara så ni vet. 

Jag lägger upp en bild på min pryl som jag gjorde till idag, mms:ar strax...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar