torsdag 24 april 2014

Vad kommer alla känslor ifrån?

Igår när jag kom hem från jobbet så tog jag en prommis i solen. Skulle lyssna på bok men hamnade i telefon med min syster istället. Jag gick runt sjön och Erik sprang runt. När han sen sprungit runt så gick han tillbaka och mötte mig. Skönt att komma ut lite faktiskt!

Väl hemma så lagade jag lammfärsbiffar med ugnsgratinerade rödbetor. Det var helt ok, men inte så gott som jag tänkte mig att det skulle vara. Kanske för att rödbetorna inte var riktigt genomstekta, hade nog behövt tio minuter till i ugnen kanske. När jag satt och åt så kände jag att jag blev så arg. Jag sa till Erik att jag var arg men att jag egentligen inte visste varför.

Det var inte honom jag var arg på. Och jag kände inte att jag behövde bråka på nån eller så, men jag kände mig skitsur och vrång. Hela kvällen sen så var jag sur och kände mig bara skittråkig. Ilskan vet jag inte vart den kommer ifrån, men den är kvar även idag. När jag vaknade så var det första jag tänkte på att det skulle bli en jävla skitdag idag.

Erik stackarn försöker muntra upp mig men det går inget vidare. Blev liiiite bättre när han kom på att vi kunde göra tacos ikväll. Jag tycker om tacos. Får se bara om det duger åt mig ikväll sen. Nej usch det är verkligen inte roligt att känna sig så arg och inte veta varför. Obehagligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar