torsdag 17 april 2014

En vecka

Dagarna har gått så fort och så extremt långsamt. Idag är det en vecka sen. Idag sitter jag med datorn i knät och känner mig nästan som vanligt. Vissa stunder försvinner sorgen och tankarna, dom stunderna känns det nästan som vanligt. Som om fluppen fortfarande finns med oss i planerna för framtiden. Sen kommer jag på att det har gått en vecka. Man fattar inte riktigt att tiden bara försvinner och samtidigt sniglar sig fram.

I morse var vi och bytte däck på bilen. Nu är sommardäcken på. När vi kom hem igen så blev det mest tv. Det har varit en sån där dag då det har varit helt ok att knappt komma ur pyamasen. Om man hade nån pyamas vill säga. För mig har det varit mysbyxor.

Beställde lite kläder på nätet idag, tröstshopping. Det behöver man ibland. Idag behövde jag nåra fler mysbyxor och en klänning. Mest troligt får jag skicka tillbaka en del av kläderna men det gör inget. Jag fick ju klicka hem lite grejer och det är alltid roligt.

På kvällen fick jag lov att ta hand om lite grytkött som jag plockat fram. Grytan står fortfarande kvar på spisen. Köttet är klart men kålroten som jag la i för en stund sen är inte klar. Ska väl krydda på lite mer innan jag är klar. Kanske en klick creme fraiche om det känns som om det blir bra. Just nu är det mest vatten, lite krossade tomater och kryddor. Det blir nog gott när det är klart.

Imorgon funderar jag på att städa bort de babysaker som vi har utspritt lite hemma. Ställa undan spjälsängen och lite så där. Känns som om det skulle vara bra. Vi har inte massor med grejer, men lite smått. Kanske kan kännas bra att få städa undan det och sen dammsuga och torka golv. Får se om jag tycker likadant imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar