söndag 18 november 2012

Vilken helg!

Ja, så är vi hemma igen efter överraskningsresan. Jag var totalt bortkollrad redan inne i Jönköping. Jag kollade inte alls på skyltarna när vi körde ut, jag hade fått veta att vi skulle till Vadstena. Eller rättare sagt så hade jag gissat på det och Erik hade inte nekat till det. Jag hade kollat på en karta att det var 1h15 minuter till Vadstena.

Erik pratade med jämna mellanrum flitigt om både ditten och datten. Vi hade jättetrevligt! Efter ett tag så kom jag på att vi hade kört mer än 1,5 timme. Hmmmm! Och då precis så passerade vi en skylt där det stod "Halmstad, Ljungby". Men hallå! Precis efter så kom det skylt med Helsingborg.

Då vart det ju klart att vi INTE åkte norrut iallafall. Och SÅ roligt tyckte Erik att det var :) Han hade totalt kollrat bort mig! Ingen koll alls.

På vägen ner sa ha att vi skulle bo lite enkelt. Jag gissade på vandrarhem. Jo precis, på vandrarhen skulle vi bo.

Så resan tog slut vid hamnen i Helsingborg. Där låg det ett stort fint hotell som hette Elite Hotell Marina Plaza. Jahaja! Enkelt my ass!

Ett litet snett leende och en hotellrumsdörr senare så avslöjades att alla ledtrådar jag fått var villospår! Inte en siffra rätt. Eller jo! Vi skulle vara nära vatten, det stämde. Men allt annat var bara blindskott, bah! Totalt förd bakom ljuset var jag. Men lika glad var jag för det! Det var en hörnsvit med soffgrupp och hela kittet. Det fanns en stoooor säng, bulliga kuddar, morgonrockar, jacuzzi för två, champagne, choklad, fruktfat och... tre röda rosor! Finaste Erik hade fixat så mysigt! Eller hotellet hade fixat det... men ni fattar :)

Fredagen spenderades knallandes på Helsingborgs gator och middag på Bishops Arms. Champagne och jacuzzi på kvällningen.  På lördagen åkte vi båten över till Helsingör, strosade runt där, fikade, shoppade lite. Väl tillbaka i Helsingborg käkade vi pizza och köpte med oss plockmat upp på rummet. Vi hade en underbart trevlig kväll som avslutades i sängen med MMA på tv.

Underbara dagar! Riktigt mysigt och fantastisk skönt att få vara med den där människan :) Han har små äss i rockärmen som han plockar fram då och då, den lille rackarn. Men det är härligt! Han gör mig fånigt glad! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar