onsdag 21 november 2012

På väg hem igen

När jag skrev i söndags så var jag inte hemma som i Borlänge-hemma. Jag var hemma igen i Jönköping. Nu sitter jag på tåget hem från Sthlm dit jag tog mig med buss från Jönköping. Det blev nåra dagar extra pga ett möte som jag fick möjlighet till. Det kom en liten möjlighet till ett möte som jag inte kunde missa. Men som tur var så hade jag både jobbtelefon och jobbdator med mig så jag har kunnat jobba från Jönköping, perfekt!

Det är en sak som faktiskt är väldigt bra med dagens teknik, även om inte allt är bra, att det är enkelt att resa och jobba samtidigt. Iallfall om man inte jobbar som snickare eller röris :) Mitt jobb fungerar perfekt att kombinera med resande vilket är bra då det tar ett antal timmar att ta sig ner till Erik (till exempel) och jag åker ju tåg eller buss. Köra själv och jobba är väl SÅ DÄR. Men åka tåg/buss funkar klockrent :)

Nu kommer ett sånt där stycke text som kanske kan uppfattas som gnäll, men det skiter jag i. Ni som inte orkar läsa kan hoppa till nästa stycke. Jag hatar att åka ifrån Erik. Jag blir vemodig och lite påverkad redan dagen innan jag åker (eller han ska åka). Det känns så fel och det blir så uppenbart att vi trivs med varann. Det är enkelt att umgås med honom, vi bara är. Och det känns hur bra som helst. Han fyller i dom luckor jag har och jag tror att jag fyller i hans :) Men det blir jobbigare och jobbigare att skiljas åt och nu hoppas jag faktiskt att det inte dröjer länge förrän vi kan vara i samma stad och dela mer än helger och korta perioder. Så är det! Jag längtar efter honom i samma sekund som jag skiljs från honom. Men det är väl så det är bara just nu. Och det är väl så det ska vara, på sätt och vis. Skönt ändå att känns så här, det är verkligen häftigt att vara kär igen!

Hur som helst, är på väg tillbaka till Borlänge, Blessin kommer hem på fredag. Dte är skönt att vara utan henne ett tag, men lika härligt är det att få hem henne igen. Göran tar med henne i bilen upp från Stockholm, han ska till sin lilla familj i Rättvik. Så han är så snäll att ta med henne upp när han ändå åker förbi. Han ville visst ha lite mat oxå, så det kan han väl få :)

Blessin ska jag nog köpa nåt gotte till oxå, hon kan behövas mutas lite när hon kommer hem. Hon älskar mig ännu mer om jag mutar henne lite :) Kanske lite leverstuvning... eller spagetti och köttfärssås. Vi får se vad det kan bli till den lilla prinsessan.

Det är snart jul hörrni! Det är väl kul? Visst är det första advent på söndag? Då blir det stake! I fönstret alltså. Har inga julgardiner... borde jag ha det? Äääähhh... dte går bra ändå. Jag kan ha mina gröna fina i köket. Det går bra det. Men lite ljus och annat pynt kam man väl plocka fram, har nåra fina ljusslingor som man kan hitta på nåt skoj med. Ska kanske dra med mig Jenny och kolla på lite krafs att ploppa upp i fönstrena. Nån mer blomma kanske? Aja, det visar sig.

Oooops! Fel av mig, inte advent på söndag. I Jönköping fanns det både stakar och stjärnor i fönstrena så jag trodde ju att dom fuskat med ett par dagar... men det var ju snarare många dagar! Så ingen advent nu på söndag. Check!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar