torsdag 8 november 2012

Mycket kan man säga

Men det jag vill säga just precis nu, det är att jag är skittrött. Sovit lite dåligt nåra nätter. Ligger och funderar lite på saker och ting. Jag gör ju så ibland. Och det är helt ok. Men det gör ju att jag blir lite sliten när sömnen inte riktigt är vad den ska. Ikväll stängde jag av datorn och skulle sova. Sen började jag vispa runt i sängen och det var för varmt... sen frös jag... sen vart jag pigg. Så då slog jag på datorn igen.

Så nu har jag kollat på roliga klipp på Youtube en sväng. Sen kom jag på att jag var kär. Bara så där. Och då gjorde jag den här:

Lite kärlek så här på nattkröken :)
Lite fånigt kanske... men den där Erik, ni vet han som jag skrivit om och som lixom nästlat sig in i mitt liv, han vet ni? Han tokar ju till det i hjärnkontoret med jämna mellanrum. Eller lite så där ofta kan man nog säga. Egentligen är det så att han tokar till det i den lilla hjärnan mest hela tiden. Han lixom finns där och kluttar ut rosa bomull mellan hjärnhalvorna. Sen far hans leende runt och smittar av sig, så då ploppar det upp leenden lite nu och då även hos mig.

Och ibland tror jag att den där rosa bomullen klipper förbindelsen mellan hjärnhalvorna. Det blir LITE svårare att vara normal och så där tydlig med det man gör. Aja, ni fattar nog hur jag menar. Han den däringa Erik iallafall, han far runt och luddar till det hjärnkontoret. Jag tror det är därför som jag blir fnissig och lite lagom fånig emellanåt. Men vad sjutton, det är trevligt! Väldigt trevligt!

Idag satt han nytränad och pumpad vid datorn, pratade med mig på Skype och lagade mat samtidigt. All good things på samma gång! Lite naket, lite muskler och lite mat. Jag menar... jo jag tackar. Så ni kan ju förstå att jag inte kan somna sen ;)

Ok, ja... det var väl lite vad jag hade att förtälja just för tillfället... Sååå... god natt då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar