söndag 25 november 2012

Saknad och förväntan

Helt galet vad jag saknar Erik. Det var ju inte mer än ett par dagar sen jag åkte hem från honom, men det känns som hur många dagar som helst. Och det är verkligen HUR många dagar som helst kvar tills vi ses igen. DET är tråååååkigt! Vi ses den 14:e på kvällen... och det är långt dit. Kanske blir det sent på kvällen oxå, för Erik skulle eventuellt på kurs eller vad det var den dagen.

Men då, när vi ses nästa gång så ses vi länge, det gillas! Då ska vi iväg på en liten överraskning han och jag. Igen :) Fast denna gång är det jag som fixat lite. Han gissar och gissar, men han kan inte lita på vad jag säger. Han hittade ju på en massa ledtrådar till mig som inte stämde, så nu är det payback. Än så länge är han inte så nära. Han brändes lite med en fråga men så tappade han tråden.

Det ska bli roligt! Hoppas bara inte att han tycker att jag hittat på tråkiga saker. Det känns lite pirrigt just av den anledningen. Men, det blir vad det blir nu :) Och jag tror vi kommer få trevligt! Ska kika på hundvakt till lilla loppan oxå, hon kan inte vara med på alla grejer vi ska göra. Om det krisar, så går det. Men helst inte. Mest för hennes skull faktiskt. Sen får hon ju vara med ända tills Erik åker hem igen. I januari :) Det gillar jag. En hel månad nästan. Like it!

Sen hoppas jag att en del annat reder ut sig i veckan. Jag vill inte skriva så mycket om det, men det är inga dåliga saker utan mer möjligheter och förhoppningsvis öppningar. Intressant vecka! Hoppas jag. Det är mycket i mitt lilla huvud just nu faktiskt, funderingar och planer. Mycket som hänger i luften och bara väntar på att få ett avslut. Kul!

Köpte lite julklappar i helgen med! Iiii! Till Erik. Jag brukar vara ute i sista minuten annars... ALLTID. Men nu tyckte jag att jag inte skulle vara det. Så det blev lite klappar. Nu är de inslagna och väntar på julafton.

Julafton... Vet ni vad? Jag kommer kanske få vakna med en (nästan) naken man i min säng i år. Ha! Det var ett tag sen på julafton ska jag säga! Mysigt. Ser fram emot det. Ser fram emot alla mornar som jag vaknar intill honom... men just julafton är lite speciellt för mig.

HELT galet förresten att det är en månad kvar till julafton bara. En månad. Vart tog hösten vägen? Och vart är vintern? Varken kyla eller snö än. Men det kommer väl kanske så småningom. Allt har sin tid :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar