lördag 10 november 2012

Min fina hund!

Jag får varje vecka nån liten rapport från valpköpare som har en hund efter Blessin. Det kan vara ett mail, ett meddelande på FB eller en taggning i ett foto. Det är så häftigt! Hennes barn finns spridda i landet och utomlands, det är skitroligt att se och höra ifrån dem lite nu och då.

Idag fick en av hennes avkommor i Norge sitt sista cert och blev Norsk Champion! Grattis Tiine och Luke! Det var hennes 17:e avkomma som tog championat på utställning. Hon har 18 avkommor med titlar, hela 45 titlar totalt på dessa. Och det är bara de officiella, sen finns det olika vinnartitlar och klubbtitlar som nåra av dem har ett antal. Hon gör mig stolt varje dag!

Och ni valpköpare gör mig stolt varje dag! Även ni som inte haft intresse för utställning eller andra tävlingar. Det finns många av er som gör andra saker med era hundar, ni tränar dem och ger dem ett riktigt bra liv! Jag är så glad för att ni tar så väl hand om alla era hundar, ni är bäst!

När jag och Cathrine hämtade Blessin på Arlanda var det en väldigt storögd pinscherflicka som inte gärna ville gå ur buren. Men så med lite köttbulle så gick det bra. En prommis i gräset och så satta jag mig på huk. Det var då hon kastade sig upp i mitt knä och har väl mer eller mindre blivit kvar där. Där och då kunde jag inte riktigt föreställa mig hur stor del av mitt liv hon skulle komma att bli. Jag blir lite sentimental nu känner jag, men hon är min lilla sessa!

Vackerstumpan :)

AU Ch SE Ch NORD VW-11 Kaitler Haggiths Blessin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar