fredag 23 januari 2009

Sån där morgon...!

Satans klocka att ringa tidigt! Satte mig upp och trasslade in tårna på ena foten i sladden till laddaren för telefonen... Telefonen for i golvet givetvis och Blessin for ner från soffan för att kolla läget precis när jag skulle böja mig ner och ta upp den... BONK! Våra huvuden fick en ordetling smäll... Blessin blev så ledsen! Hon tittade stött på mig och undrade varför matte skallar lilla hunden klockan 5 på morgonen...

Så hon fick komma upp lite i sängen och vi låg och mös i 10 minuter.... Trodde jag ja! När jag kollade på klockan igen hade vi sovit 30 minuter!!! INTE BRA!

Full rulle med alla bestyr på morgonen, det är verkligen ingen lätt match att rådda ihop allt så där på morgonen. Men när det var dags för flingor och mjölk... var jag ifatt! Visst... det vart inte lika länge på varje bestyr som vanligt... men det funkade det med.

Så när det var dags att gå till jobbet var allt fixat! SKÖNT! Jag ska inte ta det som att jag kan gå upp en haltimma senare... för det är för stressigt. Men det funkade och det är skönt! Inte läge att komma sent till jobbet just nu... ALLS!

Stod och plockade i arbetskläderna... Plånbok (jojo, det var med!), nycklar, passerkort och lite annat krafs... Tog lite handcreme... kladdede med det.... smörjde och smörjde... Fasen vad det kladdar... smörjde upp på armarna... Det doftade annorlunda... men jag vr lite för ofokuserad för att märka... att... det var... HÅRBALSAM!!!

Skit oxå! In i badrummet och tvätta... skvätter ner byxorna i min iver... och är blöt i de trakterna där det ser lite lagom skumt ut att vara blöt... men men! Tar handcreme igen, rätt denna gången, och knallar till bilen. I bilen skriver jag körjournal... Backar runt lite för att slippa backa ut på vägen (när det är halt så kommer jag inte upp i backen... så jag måste åka ut från uppfarten, inte backa)... trixar mig runt och står precis och ska köra iväg. Bilen bara slirar... Jag glider sakta mot husvagnens sida... Stannar precis ett par centimeter från den! Så var det bara att backa längre... och sen gunga mig loss... Ute på vägen står fröken ÄLG! Jag får givetvis stanna mitt i jäkla backen... ÄLG står och bara tittar på mig... och vet ni vad hon gör???? Gäspar! Va f-n... hon behöver väl inte stå och håna mig!?

Så jag får rulla neråt i backen (bakåt givetvis i mörkret) och hoppas på att det är mindre halt ner i backen... Det är det inte. Så jag får backa långt långt... Tar sats när jag ser att ÄLG är borta... Kommer upp i backen... mitt i... Möter en jäkla bil! Precis just i backen är det svårt att möta nån, det är rätt smalt... Så jag får snällt backa ner igen eftersom tanten i bilen jag mötte inte var kapabel att backa alls verkar det som!

*suck* Kommer till jobbet och hör redan när jag kommer in genom dörren att det är nån som är upprörd... en av låskillarna sittar och spyr galla över allt och inget... Han är arg! Jag går in och sätter mig i mitt rum utan att hälsa... båda dom som är inne på kontoret kommer in till mig... dom är oense i en fråga. Vill veta vad jag tycker. Den arga vill ha medhåll medans det r den andra som har rätt... så jag ler bara och berättar om mitt balsam. Dom skrattar och tycker att deras "problem" var rätt ovesäntligt egentligen.

Så nu sitter jag och bara ställer in mig på att det kommer bli rörigt idag. Så vem vet, denna följetong som kallas "fredag" har säkert bara börjat...

Hej så länge!

1 kommentar:

  1. Nu är dagen snart över iaf!

    Du har åtminstone sluppit bli biten ;).

    SvaraRadera