torsdag 8 januari 2009

Go i huvvet!

Igår... på mitt sista jobb för dagen... så blev det pinsamt!

Jag skulle på en service hos ett företag som hade haft problem med sin pålarmning. Dom styr sitt larm via kortläsare på utsidan... och nu var det så att kortläsaren inte verkade slå på larmet... Så jag åkte dit.

Killen som öppnade var inte otrevlig på nåt vis, men väldigt rak och tydlig. Han berättade att det inte verkade ha funkat sen långt innan jul... han var lite, vad ska man säga, barsk i tonen. Vi kollade, och det stämde ju att det inte funkade... Han gör klart för mig att om det inte funkat sen dom flyttat in i oktober så vill han inte betala mitt besök denna gång. Men mitt i allt detta så kom det fram att kortläsarna programmeras av deras egna tekniker i Göteborg. Vi ringde dit och jag fick prata med deras tekniker...

Då får jag ett sms på min privata telefon... jag har ju alltid tyckt att det är lite kul med roliga signaler... och nu fick jag då ett sms: "ÄR DU GO I HUVVET ELLER? DET KOM JU ETT SMS!"

Jag ler lite generat... både killen i luren och han som står bredvid mig flinar lite... BÅDA är ju göteborgare! Och nu kom det ett sms som drev med dem... BRA KATTIS!

Jag pratar vidare med han i luren... killen jag har bredvid mig ler nu lite istället för att vara lite sur...

"ÄR DU GO I HUVVET ELLER? DET KOM JU ETT SMS!" Ett till!

Nu är det pinsamt! Men båda killarna skrattar... Och i samma veva kommer vi fram till att det varit felprogrammerat från deras sida och att efter justering så funkar det fint...! BRA!

Vi ska avsluta och har provat allt... han tar då min hand och säger: "Dina sms lättade ju upp stämningen iallafall..." sen ler han. Bra avlutning.... men PINSAMT! Vi har nog inte nåra problem att få betalt för det jobbet iallafall...

Jag har gjort en profil nu som heter "Jobbet", så telefonen inte ställer till det igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar