söndag 18 maj 2014

Känner mig lurad

Usch idag är det söndag igen. Ni som känner mig vet att jag inte är helt förtjust i söndagar. Idag var inget undantag.

Vi hade lånat hem stolar från MIO igår och idag skulle dom lämnas tillbaka. Erik är sjuk så han hjälpte mig ner med stolarna i bilen men jag åkte själv till MIO. Där beställde jag den modell vi skulle ha och sen åkte jag vidare. Skulle kika på lampor, köpa en grej på IKEA och sen handla lite smått. Men usch vilken pärs!

Fick kämpa på ganska ordentligt för att ta mig igenom alla ärenden. När jag kom hem var jag så ledsen och låg så jag grät på Erik så hans t-shirt blev alldeles blöt. Känns jobbigt när det blir så där! Och det var inget jag såg på stan eller så... men det var tungt bara.

Vi lagade mat ihop och pratade lite om ditt och datt, jag har sån tur att Erik finns vid min sida.. han är så bra. Finaste Erik!

Jag känner mig snuvad på konfekten. Jag känner mig lurad! Vi hade bestämt vagn, vilken färg och allt. Vi hade planerat föräldraledigheten, vi hade tänkt ut vad vi skulle göra på semestern som skulle passa en stor mage, vi hade bokat hotel i Halmstad istället för stuga så komforten för en gravidtjockis skulle bli lite bättre... Vi hade skaffat gravidförsäkring och vi hade fixat en del grejer. Jag hade plockat fram en liten låda med kläder jag sparat som Cathrine haft till Julia och Simon, de skulle tvättas och läggas i lådorna i den speciella bebisgarderoben.

Allt det är ju lixom över nu. Jag fick ringa föräkringsbolaget och säga att gravidförsäkringen inte längre behövdes. Vi beställde aldrig vagnen... men ändå. Jag känner mig lurad! Det är som om det bara var på låtsas eller som om det aldrig var så att vi skulle få nån bebis.

Och att börja om... det är inte roligt! Jag hade gått halvvägs! Nej fy vad orättvist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar