onsdag 14 maj 2014

Imorgon vill jag jobba!

Usch vad less jag är på att vara sjuk! Idag har jag ingen feber iallafall och jag tror kanske hostan börjar bli lite lättare. Öronen gör inte ont längre men jag hör knappt vad jag tänker. Det är TRÅKIGT att bara vara hemma och inte orka göra nåt. Har försökt lyssna bok, men eftersom jag inte orkat göra nåt under tiden (som diska eller städa tex) så somnar jag ju bara av boken. Idag har jag orkat plocka lite i köket och tvättat iallafall. Men i övrigt är det mest soffan som gäller.

Men om jag får sova något så när bra och slipper hosta ihjäl mig så ska jag jobba. Måste ju, annars blir jag knäpp tror jag.

Och när jag blir frisk så måste jag ut och gå. Har inte varit ute på länge och gått som jag brukar. Och lyssna mer på ljudböcker. Det måste jag. Hitta tillbaka till allt det där som jag brukar göra för att jag gillar det och mår bra av det.

Och sen min mat-terapi. Vill laga god mat, fixa matlådor och greja... det har inte blivit så mycket sånt sen sjukhuset. Har inte orkat och inte haft nån lust. Men jag måste nog börja med det snart. För när det inte är gott att köpa sushi längre och den bästa salladen i stan inte heller smakar så bra... då är det nog dags att fundera på att laga mat hemma igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar