lördag 14 juli 2012

Semester!

Najs att ha ledigt. När jag har ledigt och vet att jag har det ett tag... då får jag alltid för mig att jag måste göra saker som jag annar kanske inte riktigt tagit mig för. Idag är en sån dag! Jag grejar och fixar. Och njuter av varje sekund! Härlig känsla i kroppen att fixa och dona för bara sin egen skull. Och bra blir det!

Fick för mig att möblera om i vardagsrummet oxå. Bytte plats på bokhylla och soffa. Så man ser dörren när man sitter i soffan. Känns som en bra grej faktiskt. Har stört mig på att jag suttit och haft dörren lixom bakom mig. Men nu blev det bra! Så kan jag tjoffa in crosstrainern i ett hörn oxå. Den tog upp plats där man skulle gå. Nu är det lättare att städa, lättare att navigera runt i vardagsrummet och det blev luftigare på nåt vis. Mycket nöjd!

Insåg precis att jag måste fram med borrmaskin bara för att göra hål till att hänga tavlan på (jaaa... inte hänga tavlan på ett hål... men på skruven som jag pillar in i hålet!) hihi... vilken otur! Jag som verkligen avskyr att plocka fram mina maskiner. Hej på en stund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar