lördag 14 juli 2012

Gråtit lite

Som belöning för att jag varit så duktig idag och grejat hela dagen så fick jag kolla på sista avsnittet på The killing, Och SOM jag bölade. Men mysigt. Har ni inte sett den serien så gör det. Den är lite annorlunda och ändå väldigt skön. Är väldigt förtjust i Joel Kinnamans karaktär. Så trashigt läcker. Inte snygg alls egentligen. Jag gillar Joel! Och jag gillar Holder. Han är fin.

En annan sak som jag är lite nöjd över är att när jag bytte sida på bokhyllan så fanns det en kabellist längs golvet som jag kan gömma sladdar i! MYCKET bra! Nåt som jag inte gillar är sladdar. Dom ska helst gömmas i kabellister eller dras direkt i väggen. I en hyreslägenhet är det väl lite så där svårt att börja öppna väggarna för att gömma sladdarna... men då är vit kabellist oxå helt ok!

Nu saknar jag en 5 meter lång antennkabel bara. Den ska oxå in i listen sen så klart! Jag behöver åka till Clas Olsson nån dag så det går säkert att köpa sladden där. Najs najs! Jag börjar bli väldigt nöjd med min lilla lya.

SÄNGEN! Jag fick ju hem min nya säng! Har jag sagt det!? Eller ny och ny, men en begagnad. Det blev perfekt! Jag hade nog inte blivit nöjd med en 180 där inne. Kanske att det funkat med en 160. Men det här blev verkligen bra. Alldeles lagom. Förhoppningsvis blir det till att fixa virke nu oxå, det är en enkel konstruktion som kommer gå på ett kick att snickra ihop. Sen är det bara att måla.

Åååå... det blir så bra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar