måndag 2 april 2012

Här har vi kallt idag

Solen skiner men det är kallt idag. Eller... kallt och kallt. Men på minussidan iallafall. Jag bara VÄGRAR att ta på mig vinterjackan! Så det blev en kofta, fleece och sen vårjackan. Det gick bra :) Men jag vet inte vart jag supit bort mina varma vantar? Vart e dom lixom? Inte där dom ska vara iallafall. Så det blev tunna vantar. Ok, det gick bra. Vi tog en ny väg till jobbet idag. Det blev lite längre, istället för 40 minuter typ så blev det närmare 50 minuter.

Skönt och faktiskt så börjar jag uppskatta morgonprommisen till jobbet. Det är lite sämre motivation på vägen hem faktiskt. Jag vet inte varför, men det är det. Och det är väl som det är, bara att knalla på. Det är ju hur som helst bra att Blessin får sitt på vägen till och från jobbet. Två flugor på smällen som man säger.

Jag har ju helt glömt bort att lägga in torsdagens horoskop, ingen ordning alls! Det kommer här. Det gäller ju nåra dagar till :)


VATTUMANNEN
Fastän du vill så lyckas du inte få fason på kärlekslivet, åtminstone inte under helgen. Du tappar snabbt intresset även när det är du själv som noga har valt ut den du dejtar eller umgås med. Men det blir snart bättre, vårkänslorna ökar kraftigt innan veckan är över och det gör också din chans att hitta rätt.
 Hetast för dig denna vecka:
Stenbocken ogillar samma saker som du.
Vattumannen kan det verkligen gnistra till med.
Dejtingtipset: Allt som ger nya kunskaper är bra.
Romantikskaparen: Vårsymboler av alla slag. Kanske en utflykt om vädret blir tillräckligt vackert.
Bästa dag: 29/3

Jag vet inte, känns lixom lite fattigt. den 29:e hände ingenting ju! Skithoroskop!

Sen har det kommit ett nytt månadshoroskop oxå... det kommer senare som ett eget inlägg :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar