måndag 14 mars 2011

Måndag igen

Och denna vecka är det nedräkning… tråkigt! Känns riktigt tomt att det bara är fem dagar kvar på praktiken. Blä! Men jag får fina ord från väldigt många som jag jobbat med så det känns verkligen kul. Nästa vecka är det tillbaka till skolbänken. Två veckor och sen är det slut. Konstigt. Men lite kul att träffa dom andra klassisarna nu igen!
 
I helgen åkte vi till Stockholm och gick på SSPK:s fullmäktigemöte. Intressanta diskussioner blev det. Efter mötet var det prisutdelning och en del Rivendellshundar placerades sig fint i den individuella tävlingen! Celma blev 4:a i Årets svenskfödda hund och 5:a totalt. Dora blev 5: a Årets Svenskfödda och 6:a totalt. Härligt! Affe och Ciwi placerade sig fint i de arbetande kategorierna och Rivendells blev 4:a i Årets Uppfödare!
 
Min egen lilla skruttis blev 3:a Årets Avelshund! Man blir lite stolt när man sen hennes namn i listorna… plutthund!
 
Kvällen ägnades åt mello-final hemma hos Johan. Marie och Göran var med och vi åt ruskigt god mat och hade riktigt trevligt. Sen att inta alla var eniga om huruvida rätt låt vann… det är ju som det är varje år! Jag höll på The Moniker, Göran på The Playtones, Jenny på Brolle eller Sanna och Johan och Marie vet jag inte riktigt vad dom tyckte. Så ingen vart helt nöjd. Men ingen av oss var särskilt förvånade heller. Och ingen är så jättemissnöjd heller. Trevligt hade vi i alla fall!
 
Sen på söndagen så åkte vi och hälsade på en hane som jag velat träffa för att eventuellt använda på Lava. Tjejen var jättetrevlig och hennes hund också! Vi försökte fota lite men det gick inge vidare. En kul grej med tjejen som ägde hunden var att hon jobbade med reklam och profilprodukter. Hon kom på mitt i samtalet att hon hittat till min portfolio och berömde den. Kändes väldigt roligt! Hon tyckte om vad jag gjort och jag blev lite generad, men väldigt glad!
 
Efter det drog vi vidare hem till Cathrine. Lite valpmys stod på schemat och sist men inte minst fick jag träffa ”mina” goa ungar! Jag träffar Julia och Simon alldeles för sällan… men som vanligt var dom underbart kramiga och glada. Och som dom växt… Jisses! Simon spelade lite dataspel och visade Jenny hur man kunde göra… Han var mycket engagerad och förklarade utförligt! Lilla skrutt! Julia satt med Gaias valpar och hon har verkligen handlag för det, hon tar dem försiktigt och pratar med dem. Hon förklarar för dem att dom måste tränas och att dom är såååå duktiga J Jag lovade Julia att det måste bli oftare framöver… för vi ses alldeles för sällan!
 
Efter en mycket god lunch bar det av hemåt och vi var hemma vid halv sju nånting. TRÖTT är bara förnamnet och jag måste verkligen komma i säng tidigt i kväll. Dock har jag ett möte inplanerat så jag lär väl fokusera på att hinna med rastningen innan och sen snabbkissa dem igen sen efter mötet. I övrigt är det mycket i pipelinen just nu så det är bara att köra!
 
 
 

1 kommentar:

  1. Kul att du orkar hålla på med din blogg o hemsida. Jag har uppdaterat min egen med lite bilder från din favoritö som vi nyligen besökte. Alltid lika mysigt!!!
    Krama Blessin från Carin o Buster

    SvaraRadera