torsdag 3 mars 2011

Dåligt med uppdatering!

Hej på er! (Som Judith säger i reklamen för Com Hem, som för övrigt är en av de bästa reklamerna jag vet… UNDERBAR!)
 
Här var det ont om uppdateringar. Jag får skylla på att jag har haft en massa att göra. Jobbet har det varit galet mycket att göra och då när man kommer hem så är det nästa så att man inte orkar sitta med datorn. Eller det har jag, men jag har filat på mitt CV. Nu är jag nöjd och då börjar operation SÖKA JOBB. Lite sent kan man tycka, men jag har inte haft helt klart att jag inte får stanna hos Trafikverket. Men nu är det klart, jag får inte stanna här L
 
Fast det var jag ganska beredd på egentligen. Ny myndighet och en massa sparkrav. Men jag är ruggigt nöjd att jag är här på praktik i alla fall. Har lärt mig massor och älskar att jobba mot kund. Det är en utmaning och det gillar jag. Här är kunderna väldigt närvarande och man har tät kontakt. Like it!
 
Som start så har jag reggat mig i Trafikverkets sommarjobbsbas och hos ProOffice. Det är dom kanalerna in tillbaka hit som finns… så nu jäklar :) Sen har jag gjort en lista på företag som jag ska kontakta och erbjuda mina tjänster till. Nu känner jag mig på G. Tror väl kanske att det kommer vara svårt att få jobb direkt efter skolan, men jag är ändå positiv inför att söka jobb. Jag tror att dom ställen jag funderat ut och fått tips om är bra. Mycket bra.
 
Till helgen blir det lugnt. Det är Vasaloppsvecka nu och det är ju så kul! Jag ska se starten på söndag. Det skulle vara kul att se på plats i Sälen… men det funkar dåligt tror jag med hundarna och så där. Det blir många timmar hemifrån och egentligen ser man ju bäst på Tv. Ska bli så himla kul! Jag har ett par kompisar som ska köra och jag ska följa dem på SMS. Det är skitkul, man ser hur dom tar sig fram och ser om dom ökar farten eller sackar efter. Alltid lika kul att se sluttiden.
 
Men idag är det torsdag hörrni! Och det betyder att det är fredag imorgon. Yay! Lets Dance fredag, Mello och semmelbak lördag, tidig hundprommis söndag och sen se starten av Vasaloppet. Känns bra! Weeee!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar