torsdag 24 mars 2011

Genomgång av portfolio... check!

Idag har vi genomgång av våra portfolios med TT. Det gick bra, det var bara en grej han tyckte att jag kunde ta bort. Och på sätt och vis kan jag hålla med. Men när jag satt och la upp nåra nya grejer igår så kunde jag bara inte låta bli att stoppa in den. Jag vet inte om ni minns men det var efter jag gjort den som jag var så sur när jag kom hem. 

Vi fick ganska stark kritik allihopa för våra arbeten då. TT var, vad ska man säga, så där ärlig som bara han kan vara :) Och nu när vi skulle kolla igenom portfolion så kunde jag bara inte låta bli att ta med den... Hahaha! Och hans uttryck var faktiskt ganska kul när han klickade på den bilden och affischen kom upp! Jag själv gillar ju den! Men jag kan oxå förstå hans synpunkter och tankar kring den. Och ja, jag ska ta bort den. Jag får fixa något nytt där helt enkelt. Det får väl vara lite osymmetriskt då även om jag inte gillar att det är osymmetriskt.

På portfoliosidan finns nu nio grejer som jag lagt upp, tar jag bort en så blir raderna osymmetriska. Men men, jag får väl stå ut med det.

Trevligt att se honom igen iallafall :)

Ni som inte hittat till min portfolio kan kika in på den HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar