lördag 2 april 2011

Verkligheten

2:a april. Dagen efter examen. Känns konstigt att det på riktigt är slut nu! Ingen mer skola, inga mer läxor och inga fler klasskompisar... Konstigt. Och ändå väldigt härligt! Inte att klasskompisarna kommer fasas ur livet... men det andra. Vissa i klassen kommer jag sakna väldigt mycket, andra inte alls.

Jag kommer sakna lärarna på sätt och vis, men hoppas att det inte är sista gången vi ses ändå... Dom har satt spår hos mig och hjälpt mig att klara mig igenom detta. Jag var ganska säker på att det skulle gå åt skogen. Men det gick! Riktigt bra dessutom! Fick mycket bra betyg, lite oväntat. Även om det inte är det som eventuella arbetsgivare tittar på så är det ett kvitto på att jag har tagit mig igenom det här utan att göra bort mig. För MIG är betygen viktiga, för min självkänsla. Och det är nog så gött!

Vi fick våra betyg i skolan och sen visade Lennart ett bildspel från vår tid i skolan. Det var mysigt! Och väldigt kul att se. Jisses vad vi förändrats och ändå inte.

Efter utdelning av betyg och lite samkväm så gick vi på gemensam lunch. Trevligt! Svårt att slita sig när vi skulle skiljas dock. Men det bestämdes en gemensam middag i Sthlm. Det var bara ett par som följde med, men vi hade mycket trevligt! Tack Fia, Jonas och André för en trevlig kväll!

Idag sitter jag i mina mjuiksar och funderar i vilken ände jag ska börja. Just idag är jag hundvakt. Johan hade en grej att göra idag och jag fick vara med hundarna hemma hos honom. Passar på att tvätta lite. Imorgon bär det av hemåt till Borlänge. Och på måndag börjar det...

Det verkliga livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar